„FreeМove Central Report” вече е достъпна и за мултинационални компании в Гърция и България

Бизнес клиентите получават детайлна информация за своите разходи и потребление
по статията работи: Нели Минчева
„FreeМove Central Report” вече е достъпна и за мултинационални компании в Гърция и България
Снимка: Globul

"FreeMove Central Report” е първата услуга на FreeMove Alliance, която вече е достъпна за мултинационални компании в Гърция и България, след като наскоро мобилните оператори COSMOTE Гърция и GLOBUL се присъединиха към алианса.

Уеб-базираната услуга дава възможност на мултинационалните компании, които са клиенти на двата оператора, да постигнат по-голяма прозрачност и ефективност в разходите си за мобилни комуникации, като им позволява да отчитат текущите си месечни разходи за национални и международни гласови услуги и услуги за пренос на данни по удобен, ясен и структуриран начин.

Благодарение на "FreeMove Central Report” бизнес клиентите получават детайлна информация за своите разходи и потребление, а също така могат да следят месечните си разноски за мобилни комуникации в страната и в чужбина. Освен това, подробните данни позволяват анализ на потреблението, базиран на отделни критерии като регион, бизнес единица, времеви период или тип свързване. Интерактивната структура на услугата дава възможност на клиентите да провеждат собствени проучвания и да изготвят анализи. По този начин, компаниите могат своевременно да следят тенденциите, свързани с разходите, и да ги управляват по-ефективно.

До момента услугата на FreeMove Alliance бе достъпна в редица европейски държави, в които алиансът оперира, включително в Русия и Бразилия. С предлагането на "FreeMove Central Report” в България и Гърция, алиансът цели да засили позициите си на пазара в Югоизточна Европа.

"След като разширихме присъствието си в Югоизточна Европа, сме щастливи, че можем да предложим на клиентите си в този регион "FreeMove Central Report” – една услуга, която допринася за оптималния контрол на разходите на компаниите, благодарение на възможността за по-добра оценка на цялостното потребление на мобилни телекомуникационни услуги.” – коментира Генералният мениджър на FreeMove Фабиен Густафсон.

За FreeMove

FreeMove е обединение за предоставяне на мобилни телекомуникационни услуги с участието на Deutsche Telekom Group, France Telecom Orange Group, TeliaSonera и Telecom Italia. Алиансът е основан през 2003 г. с цел предоставянето на качествени мобилни услуги на различни клиенти, най-вече сред мултинационалните компании. Компаниите от алианса FreeMove в момента оперират на пазарите в 40 страни в Европа, както и в САЩ, Русия и Бразилия. За повече информация посетете www.freemovealliance.com

За GLOBUL

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на септември 2011 г. GLOBUL има 4,2 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,10% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2200 специалисти. Към края на септември 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама