Новата серия Toshiba Satellite S комбинира невероятна визия, висока производителност и стилен тънък дизайн

Ултра тънък дизайн с дебелина от 19,9 мм
по статията работи: Данаил Казаков
Новата серия Toshiba Satellite S комбинира невероятна визия, висока производителност и стилен тънък дизайн

Toshiba Europe GmbH представи последното поколение лаптопи от серия S. Satellite S50 е ултра тънък и стилен с 39,6-сантиметров (15.6”) дисплей, а Satellite S70 идва с 43,9-сантиметров (17.3”) екран. Тези модели предлагат изключителна функционалност – през набора от ергономични характеристики и висока производителност до опцията за сензорен екран и всичко това, представено в премиум дизайн, който допълва продуктивността и осигурява отлично преживяване и много забавление.

Отличителен дизайн на Toshiba

S50 е с дебелина от едва 19,9 мм и има изцяло гладко метално покритие и елегантен горен капак, ултрамобилни характеристики и отличителен дизайн на Toshiba в комбинация с мощ и производителност. S50 е тънък и достатъчно лек за удобна употреба навсякъде, включително и на път без никакъв компромис по отношение на крайното представяне.

S70 също привлича погледа с отличителния дизайн на Toshiba със своето гладко метално покритие, което е едновременно практично и елегантно. По-големият размер на екрана позволява по-голяма продуктивност в офиса и повече забавление в комбинация с наличието на Blu-rayTM BD-RE (BDXL) диск плеър за още мултимедийни възможности.

Подобрено забавление

С големият набор от опции за забавление серията Satellite S носи по-добро мултимедийно изживяване. Качественият саунд на говорителите harman/kardon® осигурява качество на звука от най-високо ниво в допълнение с технологията DTS SoundTM, така че няма нужда да се включвате към външни говорители, за да се насладите на цялостно аудио изживяване.

Изборът от HD, HD+ и Full HD качество на дисплея гарантира по-ясни детайли и наситени цветове, а вградената Resolution+ технология на Toshiba анализира и подобрява видео и фото съдържанието в реално време за подобрено цялостно изживяване, което вдъхва живот на филмите.

Висока степен на ергономичност

Серията Satellite S е проектирана така, че да позволи на потребителите да използват максимално ефективно целия си ден – от закуската на бюрото сутрин до часовете за почивка след работа. Satellite S50 е ергономично оптимизиран с клавиатура с подсветка и без рамка за улеснено писане дори в по-затъмнена среда. За още по-лесна употреба е включен и нов дизайн на клавишите на клавиатурата, който позволява по-голяма осезаемост и по-естествено усещане по време на писане, докато по-големият кликпад осигурява контрол на всичките задачи, браузване и забавление. S50t предлага също така и интуитивен 10-точков сензорен екран с ОС Windows 8.1.

Много мощ и много възможности

Наличен е избор до i7 от 4-то поколение Intel® Core™ процесори за бързо и плавно представяне и подобрено забавление, мултитаскинг и медия, дори при натоварен режим на работа.

S70 се предлага с вградена поддръжка на Intel® графика или серия AMD RadeonTM R7 M260 графични процесори плюс AMD® RadeonR9 M265X графика и 2GB GDDR5 VRAM памет за по-плавно и безпроблемно редактиране или гейминг изживяване и невероятно качество на изображенията като част от уникалната комбинация на S-серията - естетично качество, функционалност и производителност.

Гъвкава свързаност

Всички модели са екипирани с набор от възможности за свързване за повече гъвкавост. Intel® Wireless Display и WiFi® certified Miracast ™ позволява лесно споделяне на съдържание към съвместими устройства на по-голям екран без необходимост от кабели. HDMI® портът e с поддръжка на Ultra HD съдържание1, което може да бъде гледано на UHD телевизор с 4 пъти по-добро качество от Full HD. Моделите имат до 4 USB порта, включително USB 3.0 за по-бързо прехвърляне на данни към други устройства, качване на снимки и споделяне на филми. Един от тези портове е USB Sleep-and-Charge, така че можете да зареждате своя телефон или MP3 плеър , без да включвате лаптопа.

Серията Toshiba Satellite S ще се предлага в Европа през второто тримесечие на 2014 година.

Серия Toshiba Satellite:

  • Процесори: 4-то поколение Intel® CoreTM до i7
  • Графика: Вградена Intel® HD или AMD Radeon™ R-сeries M260 процесори с вградено графично ядро
  • Памет: до 16 GB (2x 8GB) DDR3L 1600Mhz
  • Комуникация: Gigabit LAN, ‘Wi-Fi™ AC’ стандартен Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 адаптер, Intel® Wireless Display, Wi-Fi® Certified Miracast™, HD уеб камера
  • Аудио: говорители Harman Kardon®, DTS Sound™, слушалки / микрофон
  • ОС: Windows 8.1 64-bit

Satellite S50 /S50t

  • Дисплей: 39,6 см (15.6”) HD или Full HD IPS LED екран с опционален тъчскрийн дисплей
  • HDD: до 1 TB
  • Свързаност: HDMI® (с Ultra HD изход1), 2 x USB 3.0 и 1 x USB 2.0 (1 x с USB Sleep and Charge)
  • Размери: 380 x 261,9 x 19,9 мм
  • Батерия: до 6 часа (Mobile Mark 2012)
  • Тегло: 2,08 кг / 2,23 кг (с тъчскрийн)

Satellite S70

  • Дисплей: 43,9 см (17.3”) HD+ или Full HD дисплей с LED подсветка
  • HDD: до 1 TB или 1 TB SSHD
  • Допълнения: Опционален Blu-ray Disc™ BD-RE (XL) драйвер или Super-multi DVD драйвер
  • Свързаност: HDMI® (с Ultra HD изход1), 2 x USB 3.0 (1 x с USB Sleep and Charge) и 2 x USB 2.0
  • Батерия: До 6 часа (Mobile Mark 2012)
  • Размери: 413 x 268 x 33,05 мм
  • Тегло: 2,7 кг

 

За Toshiba

Toshiba е водещ световен производител на технологии от различно естество, доставчик на решения и търговец на усъвършенствани електронни устройства и електрически продукти и системи.

Toshiba Group внася иновация и въображение в широк кръг бизнес направления: дигитални продукти, включително LCD телевизори, ноутбук компютри, ритейл решения и многофункционални печатащи устройства; електронни устройства, включително полупроводници, продукти за съхранение и материали; индустриални системи и системи от обществената инфраструктура, включително системи за производство на енергия, интелигентни обществени решения, медицински системи, ескалатори и асансьори, както и домакински електроуреди.

Toshiba е основана през 1875 г. и днес обединява глобална мрежа от над 590 консолидирани компании с 206 000 служители по цял свят с годишни продажби от над 5,8 трилиона японски йени (61 милиарда щатски долара). За повече информация посетете уебсайта на Toshiba: www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Europe GmbH с централен офис в Нойс, Германия е изцяло подразделение на Toshiba Corporation, Токио.

 реклама