Вземете потребителски кредит – бързо, изгодно и изцяло онлайн

Удобно кредитиране за бизнеса и гражданите
по статията работи: Георги Михайлов
Вземете потребителски кредит – бързо, изгодно и изцяло онлайн
Предимството да използваш услугите на кредитен посредник днес високо се цени от повечето потребители. Това е така, защото се работи с лицензирани институции, които са под надзора на БНБ, а платформа като Crediport.bg предоставя възможност да заявите оферта за потребителски кредит онлайн от различни банки и нефинансови компании.

Бързо, изгодно, от всяко място и по всяко време 

Услугата е напълно безплатна за клиентите, които искат да кандидатстват за заем чрез платформата. Основните параметри, които съществуват като рамка за успешния резултат са лицето да е навършило пълнолетие, да има българско гражданство и постоянно местожителство у нас, както и да е с валиден документ за самоличност.

Целта на кредита може да е съобразена според индивидуалните нужди, били те текущи, свързани с покупки на обзавеждане или други стоки, инвестиция в автомобил или ремонт на жилище, обединяване на стари задължения, пътувания, обучение и т.н.

Опцията за срок на кредитите, отпускани в лева, е между 1 и 120 месеца, като максималната сума, която може да получите възлиза на 70 хиляди лева.

Всеки от Вас може да избира между равни или намаляващи месечни вноски, а също и между фиксиран или променлив годишен лихвен процент.

Пет стъпки към целта

Винаги, когато сме устремени към подобно начинание, ние търси съдействие от консултанти, за да си гарантираме спокойствие при избора си. Първата стъпка тук е именно с натискането на бутона "Запитване", който стартира функционалния чат-бот. С негова помощ, чрез задаване на въпроси и получаване на отговори от Ваша страна, се прави преценка към кои кредитори да се насочи заявката Ви.

Ето така се увеличават съществено шансовете за постъпване на повече на брой и по-добри оферти за потребителски кредит.

Втората стъпка идва, когато заявката е попълнена и официално се изпраща към подходящите кредитори за оценка. Всяка институция следва своите вътрешни правила и анализира потенциала за отпускане на желаното финансиране.

След кратък срок идва ред и на третата стъпка по пътя към целта. Очаквайте обаждания от кредитори, които обикновено се случват в стандартното работно време през деня. При разговора предстоят да бъдат уточнени допълнителни детайли относно искания от Вас кредит. Ако е необходимо, ще Ви бъдат изискани други документи за доказване на доходи или според конкретния казус.

Вие сте на ход на четвъртия етап от бъдещата сделка. Избирате някоя от първите оферти, ако сте притиснати от времето, или изчаквате още малко, за да сравните и да посочите максимално изгодната за Вас. Само за няколко дни и вече се озовавате на финала.

И накрая, петата стъпка. Всеки момент може да сключите договора и да усвоите одобрената сума. Подписването също е улеснено – това може да се осъществи чрез електронен подпис или на хартия, услугата е гъвкава.

 реклама