Turkuaz: Ранните записвания могат да спестят до 40% от цената за почивка в Турция  3

по статията работи: Георги Михайлов
Turkuaz: Ранните записвания могат да спестят до 40% от цената за почивка в Турция

София. 14.12.2022 Ранните резервации за почивка в Турция са изборът на онези от Вас, които обичат да планират почивката си предварително и в същото време да спестят средства. Разбира се, когато навън е още февруари, юнската ваканция изглежда безкрайно далечна – като мираж в (ледената) пустиня. Мисълта за избор на курорт, преглед на хотелски оферти – преждевременна. Всеки си казва, че винаги може да се изчака до последния момент и тогава да резервира изгодна оферта.

"Турция е четвъртата най-популярна дестинация в света с близо 51 млн. туристи (2019 г.). Тази внушителна цифра, затварянето на хотели и забавянето в строежа на нови поради COVID обстановката през последните две години предразполагат към повишаваща се конкуренция сред туроператорите за по-малка леглова база. Реално цените се повишават, вместо да намаляват, поради огромния брой туристи от Русия, Германия, Великобритания и други страни. Изключително трудно е да се дадат атрактивни цени за почивка, освен ако не са част от кампания за ранно записване.” – споделя Иво Русев, маркетинг мениджър на туристическа агенция Turkuaz.

Обикновено ранните резервации стават достъпни няколко месеца преди началото на сезона. Например, почивка в Турция за септември може да бъде резервирана още през февруари. Ранното записване със сигурност гарантира потвърждение от хотела на посочената цена. През пиковия сезон, каквито и стаи да са останали, се разпродават моментално, така че тези, които резервират стаи няколко месеца предварително, имат много по-голям избор. Популярни хотели, с отлични отзиви, ultra all inclusive и на първа линия се изчерпват напълно до май месец. А ако сравним цените с last minute оферти, разликата е огромна, близо 30% - 40% е отстъпката. Предимство на ранните записвания е разбира се и опцията за разсрочено плащане. Депозитът е в рамките само на 20% от общата сума, а остатъкът се доплаща 22 дни преди заминаване.

"Летните резервации към агенцията ни в момента са с 80% над нивата от 2021 г., а с очакваното облекчаване на пътуванията до Турция, поради отминаващата пандемична обстановка, очакваме изключително засилване на резервациите през март до април. Разбира се, препоръчваме на нашите клиенти да вземат решение сега, защото ценообразуването на офертите е доста динамично и не може да гарантираме посочените цени, дори няколко дни след предоставянето им на клиентите” – съобщава маркетинг мениджърът на агенция Turkuaz.

 

Предимства на ранните записвания:

·         Гаранция за най-добра цена. Отстъпки за настаняване в хотел до 40%.

·         Депозит само от 20% и доплащане 22 дни преди тръгване.

·         Възможност за избор сред хиляди хотели, отговарящи на Вашите изисквания.

·         Отлични цени за хотели с оферти за собствен транспорт

·         Резервацията сега е чудесен начин да махнете за сбогом на стреса пред това да правите всичко в последните минути.

 

За Turkuaz:  Turkuaz е търговска марка, с която извършваме лицензирана туроператорска и турагентска дейност. Компанията ни ("АдвенТур" ЕООД) е със сертификати за регистрация № PKK-01-7993 от Министерството на туризма и застрахователна полица "Отговорност на туроператора" с № 13062110000149 от 17.02.2021 г. от ЗК "Лев Инс" АД по Закона за туризма на Република България.

 

Контакти:

marketing@pochivki-turcia.bg

Тел: 0876 548 000

 реклама