Transavia France - 20 милиона пътници за 10 години

Transavia France, нискотарифната компания на Air France-KLM, отпразнува десетата си годишнина
по статията работи: biznews.bg
Transavia France - 20 милиона пътници за 10 години

Transavia France, нискотарифната компания на Air France-KLM, отпразнува десетата си годишнина. Авиокомпанията, която оперира от Париж-Орли за Европа, вече е превозила 20 милиона пътници, притежава 29 самолета Boeing 737s и обслужва 82 дестинации.

"В бъдеще, ние се стремим клиентите да изпитват още повече привързаност към нашата компания, за да утвърдим позицията ни на любима нискотарифна авиокомпания на пътниците във Франция. Нискотарифните авиокомпании трябва по-успешно да се откроят от конкуренцията, за да гарантират бъдещето си ", заяви Натали Стублер, изпълнителен директор на Transavia France.

Като част от стратегическия проект "Trust Together" на групата, три основни насоки ще позволят на Transavia France да подобри търговското си предложение към своите клиенти:
- Пълна интеграция на компанията в програмата за лоялност на Air France-KLM. На всички полети на компанията, всеки клиент вече ще може да печели мили, като се стартира с 500 мили за пътуване с тарифите "Плюс" и "Макс".
- Възможност за достъп до полетите на Transavia France от уебсайта на Air France.
- Извършване на споделени полети с Air France по повечето маршрути, от зимата на 2017 г.

Transavia France показва бързо развитие през 2017 г., което се дължи на:
- Ръст на флота, който бе увеличен тази година с покупката на 4 нови Boeing 737-800 и в момента включва общо 29 самолета.
- Увеличено предлагане и увеличение от + 14% на наличните места / километър, което се отнася за Париж-Орли, Лион Сен-Екзюпери и Нант Атлантик.
- Нови маршрути. От 4 септември, Transavia France ще обслужва Бейрут (Ливан) с 3 седмични полета. В началото на 2017 г., компанията обяви полетите си до Дакла (Мароко), Палма де Майорка (Испания), Танжер (Мароко) и Тиват (Черна гора).
- Допълнителни честоти за Испания, Мароко, Португалия и Израел.

 

 

 реклама