Samsung Electronics Румъния и офисът в България с нов президент

Джоузеф Ким, който беше начело на Samsung Electronics Румъния през последните четири години, продължава своята кариера в компанията като президент на Samsung Electronics Полша
по статията работи: biznews.bg
Samsung Electronics Румъния и офисът в България с нов президент

Samsung Electronics има удоволствието да обяви назначаването на г-н Хън Лий за президент на Samsung Electronics Румъния. Г-н Лий ще отговаря за дейността на компанията на румънския и българския пазар.

Джоузеф Ким, който беше начело на Samsung Electronics Румъния през последните четири години, продължава своята кариера в компанията като президент на Samsung Electronics Полша.

Г-н Хън Лий се присъединява към екипа на Samsung Electronics през 2002 г. като маркетинг мениджър в централата на компанията. След 10 години професионално развитие в тази сфера, той продължава кариерата си като директор на дивизията за визуални дисплеи за Европа (2013-2014) и президент на Samsung Electronics Чехия (2015-2017).

"За мен е чест да поема ръководството на представителството на Samsung Electronics в Румъния, което отчита много добри резултати през последните години. Радвам се, че тази позиция ще ми даде възможността да доразвия своите умения в стратегическото управление на процесите и да работя с ентусиазиран и отдаден екип. Вярвам силно, че заедно ще утвърдим лидерската позиция на Samsung в Румъния и България", каза г-н Лий.

Г-н Хън Лий е роден през 1971 г. Завършил е политология и дипломация в университета Yonsei в Южна Корея и притежава магистърска степен по маркетинг и стратегия от Fuqua School of Business към американския университет Duke. Г-н Лий е женен и има две дъщери. Той обича да прекарва свободното си време със своето семейство и да спортува, като предпочита голф, тенис и ски.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

 

 реклама