Primo + отличи най-добрите брокери  2

Повече от 250 гости - приятели, партньори и клиенти се събраха на бляскаво благодарствено парти
по статията работи: biznews.bg
Primo + отличи най-добрите брокери

Доверие, професионализъм и лично отношение – това са трите основни ценности, които следват в една от най-успешно развиващите се агенции за недвижими имоти в България – Primo+.

Повече от 250 гости - приятели, партньори и клиенти се събраха на бляскаво благодарствено парти - Primo+ и Priятели, за да отпразнуват приключването на една от най-успешните си години. Сред присъстващите бяха преподаватели от УНСС, представители на бизнеса, доволни клиенти и партньори. На събитието бяха връчени и Годишните Primo награди:

  • Дебют на годината, 2016 г, отдел "Наеми” -  Даниела Бояджиева
  • Дебют на годината, 2016 г, отдел "Продажби” -  Ели Пенчева.
  • Най-много бизнес сделки за 2016 г - Георги Стефанов
  • Най-качествено обслужване според Primo стандартите за 2016 г. - Николай Башев.

Четири дневна екскурзия в европейска столица по избор и поименна купа, получиха отличените със званието "Брокер на годината за 2016 г.":

  • Ивайло Славов, офис Primo+ Велико Търново
  • Спас Спасов, отдел "Наеми”, офис Primo+ София
  • Момчил Кръстев, отдел "Продажби", офис Primo+ София

1868913

Компанията Primo+ е създадена преди повече от 12 години от Щелян Калчев и Георги Янков, които с много страст, амбиция и вяра във визията си изграждат по-различен модел на този бизнес. Експертите в Primo+ се обучават в едни от най-високите стандарти за работа на пазара на имоти. Те владеят практики, които осигуряват професионално и ефективно обслужване на клиентите. Бързината и коректността изграждат доверие и гарантират реализирането на възможно най-добрата сделка.

Иновативния подход, който използват основателите на компанията е плод на тяхното лично и професионално израстване, непрекъснато усъвършенстване и творческите решения, които развиват бизнеса с всяка следваща година. Днес Щелян Калчев и Георги Янков са сред най-търсените консултанти в областта на имотите. Те ръководят своята бизнес стратегия с максимата "Печелиш-печеля” и в следствие на нея 2/3 от бизнеса им е по препоръка от доволни клиенти.

Primo+ е сред първите агенции в България, които налагат модела "Личен брокер”, в който консултантът се превръща в доверен и професионален имотен специалист. В същината си това е отношение, което е съчетано с почтеност, отдаденост, знания, опит и умения. 

Силата на успешно изградените отношения брокер – клиент създаде неповторима атмосфера на събитието Primo+ и Priятели. Обявен бе и старта на новия проект на компанията - Primo+ Академия.

1868911 

 реклама