KLM започва директни полети до Мумбай  2

От 29 октомври 2017 г. Билети за Мумбай вече могат да бъдат резервирани на klm.com
по статията работи: biznews.bg
KLM започва директни полети до Мумбай

KLM Royal Dutch Airlines започва директни полети до най-големия град в Индия - Мумбай, от 29 октомври 2017 г. Билети за Мумбай вече могат да бъдат резервирани на klm.com.

"Присъствието на KLM в Индия нарасна значително, откакто започнахме стратегическото сътрудничество с Jet Airways. Извършването на директни полети до Мумбай, икономическият център на Индия, означава, че KLM вече може да предложи на своите клиенти още по-лесен достъп до 48 дестинации в Индия, както и до други дестинации в Азия." – коментира Питер Елберс, Президент и главен изпълнителен директор на KLM

Полетна информация: Амстердам-Мумбай-Амстердам

През зимния сезон 2017-2018, KLM ще извършва три седмични полета до Мумбай - в понеделник, четвъртък и неделя. Пътниците ще пътуват на борда на последното попълнение във флота на KLM - Boeing 787-9 Dreamliner, който разполага с 30 места за бизнес класа, 45 места Economy Comfort и 219 места в икономична класа.

Полетът ще отпътува от Амстердам в 13:00 часа местно време и ще пристига в Мумбай в 01:55 часа местно време. Обратният полет ще отпътува от Мумбай в 04:00 часа местно време и ще пристига в Амстердам на 08:45 часа.

За Мумбай

Мумбай е столицата на индийския щат Махаращра и е най-гъсто населеният град в Индия. Мумбай се намира на западния бряг на Индия и е финансовата, търговската и развлекателна столица. Той е и един от десетте най-големи световни търговски центрове по отношение на световния финансов поток. Възможностите за бизнес в Мумбай, както и потенциалът му да предлага по-висок жизнен стандарт, привличат имигранти от цяла Индия, което прави града смес от много общности и култури.

Летище Мумбай е центърът на партньора на KLM - Jet Airways. Това улеснява клиентите на KLM в Мумбай да резервират полети до всички големи градове и бизнес центрове в Индия, като Хайдерабад, Ахмедабад, Ченай и Пуна.

Директни връзки между Холандия и Индия

Jet Airways премества полетите си от Брюксел в Амстердам, откъдето сега лети ежедневно до Делхи и Мумбай. KLM обслужва ежедневно маршрута между Амстердам и Делхи.

Jet Airways наскоро обяви, че ще започне ежедневни полети от Бангалор до Амстердам.

 

 

"Следващата зима, общия брой директни полети между Холандия и Индия ще бъде 31 полета седмично. Това ще бъде голям стимул за връзките между двете страни." – заяви Питер Елберс , Президент и главен изпълнителен директор на KLM 

 реклама