DISCOVERY КАЦНА В UVA NESTUM WINE & SPA КРАЙ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Не става въпрос обаче за космическата совалка, а за друго не по-малко забележително в технологично отношение средство за придвижване само че тук, на земята – Land Rover Discovery
по статията работи: biznews.bg
DISCOVERY КАЦНА В UVA NESTUM WINE & SPA КРАЙ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Discovery кацна в най-новия хотелски комплекс край Гоце Делчев – Uva Nestum Wine & SPA. Не става въпрос обаче за космическата совалка, а за друго не по-малко забележително в технологично отношение средство за придвижване само че тук, на земята – Land Rover Discovery.

Мото-Пфое избра Uva Nestum Wine & SPA, за да представи новия Land Rover Discovery със своеобразен тест драйв за специализирани автомобилни журналисти. Според специалистите от Мото-Пфое, новият Discovery съчетава дръзка привлекателност с неудържим приключенски дух и е автентичен седемместен SUV, създаден за нуждите на модерния човек, което е и причината да изберат модерния хотелски комплекс в Долината на Места, който очарова с дискретен лукс и хармония за всички сетива.

След приключенски натоварения и изпълнен с адреналин ден, гостите на премиерата на Discovery наградиха духа и тялото и се отпуснаха в отличните условия на спа центъра на Uva Nestum Wine & SPA. Търсачите на силни усещания по време на тест драйва се заредиха с нови сили и енергия във вътрешния топъл басейни, джакузито, сауната, парната баня, солната зала за релакс и халотерапия, а някои се насладиха на преживяването хамам и на други глезотии в спа центъра на комплекса.

За гостите на Uva Nestum Wine & SPA бяха на разположение още тенис кортовете и футболното игрище, модерния фитнес център с единствения в България уред imoove, както и прекрасния 62-декара парк със стотици представители на ботаниката и дендрологията, който хармонично се простира около хотела.

Вечерта гостите се насладиха на специално подготвена винена дегустация в бутиковата изба Uva Nestum, която произвежда лимитирани серии първокласно вино само от грозде собствено производство. Опитаха и отличните гастрономически предложения на шеф готвачите в ресторанта на хотела, където специалитетите се приготвят с натурални продукти, голяма част от които са собствено производство.

 

 реклама