DDB София става регионален криейтив хъб за 23 държави

DDB София става регионален криейтив хъб за 23 държави, сред които Сърбия, Гърция, Македония, Хърватия, Словения, Литва, Армения, Черна гора, Румъния, Естония, Казахстан, Азербайджан и др.
по статията работи: biznews.bg
DDB София става регионален криейтив хъб за 23 държави

Благодарение на добрата работа и професионализма на екипа на агенцията начело с Head of Creative Йордан Жечев, които от години създават успешни международни проекти за едни от най-големите клиенти на пазара в България и в чужбина, DDB София става двигателят на маркетинговите стратегии на DDB Group. Това е единствената българска агенция, която става водеща за различни пазари зад граница. Това дава възможност на Йордан Жечев да оглави всички креативни екипи за Югоизточна Европа, заемайки позицията регионален творчески директор.

В тази връзка той казва: "Бих искал да изградя структура, в която наистина добрата работа бива забелязана, поощрена и представяна като пример за потенциала на региона”.

"DDB Sofia за пореден път показват, че за добрите идеи няма културни, географски, политически или религиозни граници и проектите, които се създават в България, налагат добри практики на рекламния пазар и се конкурират с най-добрите в световен мащаб.” Ангелос Парасхакис, Главен изпълнителен директор на DDB Sofia.

 

 

 

 реклама