Brother спечели седем награди „2017 IF DESIGN АWARDS“  3

Brother беше отличена в седем категории на престижния конкурс „2017 iF Design Awards“
по статията работи: biznews.bg
Brother спечели седем награди „2017 IF DESIGN АWARDS“

Brother беше отличена в седем категории на престижния конкурс "2017 iF Design Awards". Технологичната компания получи призове за дизайна на лазерни, мобилни принтери и мултифункционални устройства, както и за три модела етикетни принтери. Наградите бяха връчени на специална церемония, която се проведе на 10 март 2017 г. в Мюнхен.

Вече повече от 60 години iF Design отличава най-впечатляващите идеи в дизайна и е световно разпознаваема марка за качество. Тази година конкурсът се проведе в рамките на три дни в Хамбург, а участниците бяха оценявани от комисия от 58 реномирани експерти.

През 2017 г. "iF Design Awards" привлече 5575 продуктови регистрации от 59 страни, което направи битката за наградите изключително тежка. Общо 75 победители от целия свят бяха поканени на сцената на BMW Welt, за да  получат своя приз. Със седемте отличия от iF Design Brother допълни впечатляващия си списък от общо 62 награди, получени само през последното десетилетие.

Продукти на Brother, отличени с 2017 iF Design Awards:

Лазерни принтери и мултифункционални устройства:

  • HL- L5200DW / MFC – L5700DN
  • HL – L6400DW / MFC – L6900DW
  • ADS – 3600W

 

Мобилни принтери:

  • PJ - 773

 

Етикетни принтери:

 

  • PT – E800
  • PT – P950NW
  • PT – P300BT

 


За Brother

Brother е световно известна  технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

За iF DESIGN AWARD

От създаването си през 1953 г. конкурсът iF DESIGN AWARD се е превърнал в символ за качествен дизайн. Марката iF е световно призната за изключителни услуги в областта на дизайна, а iF DESIGN AWARD е една от най-значимите награди за дизайн в света. Участниците са оценявани в следните категории: Продукт, Опаковка, Комуникация и дизайн, Архитектура и интериорна архитектура, както и Професионална идея. Всички наградени участници биват включвани в iF WORLD DESIGN GUIDE, в приложението iF design и са показвани на изложението в Хамбург.

 реклама