Amanda Cerny и Vitaly Zdorovetskiy посрещнаха своите фенове в Bedroom Premium Club  2

Световноизвестните звезди са в България за снимките на филма „Код 211“
по статията работи: biznews.bg
Amanda Cerny  и Vitaly Zdorovetskiy посрещнаха своите фенове в Bedroom Premium Club

Световноизвестните холивудски звезди Amanda Cerny и VitalyZdTV се срещнаха със своите български фенове на ексклузивно събитие в Bedroom Premium Club. Близо 1000 души се събраха пред актуалното заведение и търпеливо изчакаха своят ред. Любимците на милиони младежи по цял свят избраха елитния клуб, за да поговорят и раздадат автографи на най-ревностните си почитатели в България. Повече от три часа те се снимаха с родните фенове, не отказаха на никой селфи и отговаряха на техните въпроси. Българският представител на "Евровизия" 2017 Кристиан Костов и очарователната Крисия бяха сред специалните гости на събитието. Те не пропуснаха възможността да се запознаят с американските звезди и да им разкажат за своите най-нови проекти.

Аманда и Витали са в София по повод снимките на филма "Код 211" на режисьора Йорк Шакълтън. Двамата ще участват в екшъна, в който главна роля има холивудската звезда Никълъс Кейдж.

Аманда Керни е известна американска актриса, модел и влогър. Тя има над 25 милиона последователи в социалните мрежи.

 https://www.facebook.com/MissAmandaCerny/?fref=ts

instagram.com/amandacerny

 www.youtube.com/Amandacerny

 www. youtube.com/AmandaCernyVlogs

Виталий Здоровецки е американски влогър с руски произход, по известен като VitalyZdtv. Той има общо 16 милиона последователи в YouTube, Facebook и Twitt

https://www.youtube.com/user/VitalyzdTv

 https://www.facebook.com/Vitalyzdtv

Последни
Най-четени
 реклама