10% отстъпка в ИКЕА за притежателите на кредитна карта от Пощенска банка

Офертата е в сила от 3 до 23 ноември и важи за всички кредитни карти, издадени от банката
по статията работи: Мария Стоянова
10% отстъпка в ИКЕА за притежателите на кредитна карта от Пощенска банка
Снимка: Пощенска банка

До 23 ноември притежателите на кредитни карти от Пощенска банка (www.postbank.bg) могат да пазаруват с 10% отстъпка в ИКЕА. Промоционалната оферта важи за всички стоки в магазина, включително и за артикули, чиито цени са вече намалени във връзка с други кампании.

Всички притежатели на кредитни карти от Пощенска банка могат да планират изгодно обновяване на дома си, плащайки с картата си на ПОС терминал на банката в магазин ИКЕА. Отстъпката от 10% се получава автоматично по кредитната карта и се отразява в следващото месечно извлечение заедно с направената покупка.

През септември ИКЕА издаде своя нов каталог с много идеи за по-интересно обзавеждане. Традиционно престои да излезе и колекцията им от празнични артикули, както и прочутата им джиджифилова къщичка, която радва малки и големи.

Пазаруването с кредитните карти на Пощенска банка в ИКЕА ще донесе на клиентите не само 10% отстъпка, но и по 1 допълнителна точка по програма MyRewards за всеки похарчен лев, защото магазинът е сред ключовите партньори на банката в лоялната програма.

 реклама