„МАГАМА“ създадоха нови стикери за коса  4

Семинари представят последните тенденции в удължаването
по статията работи: biznews.bg
„МАГАМА“ създадоха нови стикери за коса

Вили Боршукова, коафьор, перукер и собственик на салони "Магама” заедно със своя екип, е създала нова разработка на стикети за удължаване на коса с подобрено качество. Стикерите, които имат много предимства, дават възможност за бърза промяна и позволяват да се експериментира веднага с асиметрии, цветове, брeтон, кичури и др.

При новите стикери "Магама" лепенката в горната част е по-фина и те могат да се използват и при тънки коси, споделя Вили Боршукова. Тя обяснява също, че при новата разработка е използвана индийска коса с подобрено качество, постигната е богата цветова палитра, която включва и много ярки цветове, а лепенката за поддръжка е по-здрава и с по-високо качество на лепилото. Друго предимство на новите стикери, което не бива да се подценява е, че при тях има бонус удължаване – на цената на 40 см. се дават 45 см. коса. Освен за удължаване, широкото и лесно приложение на стикерите включва придаване на повече обем, ефектно етажиране и впечатляващи цветни акценти с отделни кичури. Със стикерите могат да се използват всички видове стилизиращи средства – маши, преси, лакове и др. Правенето на по-сложни прически също не е проблем, както и следването на модните тенденции при косите като цяло.

1873195

Възможностите, които стикерите дават за промяна на визията, са интересни и разнообразни. "Важно е самите фризьори да са запознати с професионалното прилагане на стикерите за коса, техниките и последните тенденции в удължаването. Тяхно задължение е да помагат на дамите, които им се доверяват, да се възползват от предимствата на този метод, да експериментират с дължини и цветове в косите", акцентира Вили Воршукова. Именно затова нейният екип организира поредица от семинари за поставяне на коса на стикери "Магама". Семинарите ще се проведат в различни градове в страната – във Варна, Пазарджик и Русе през месец април, във Велико Търново през месец май и в Бургас през юни. Всички дати, програмата и допълнителна информация за семинарите можете да видите тук: http://magama.org/?page_id=972 .

1873193

 

 реклама