"Ренус България" ООД с нова групажна линия

През 2014 година "Ренус Логистикс" генерира годишен оборот от 4.2 милиарда
по статията работи: Десислава Маданска
"Ренус България" ООД с нова групажна линия
Снимка: Ренус България ООД

Ренус България ООД стартира нова групажна линия от София до иранската столица Техеран.

Транспортната организация, част от Логистичния Холдинг- Ренус Логистикс, разшири своето портфолио с нова групажна линия с ежеседмични отпътувания от София за Техеран, Иран. Към момента компанията успешно организира превоз с комплектни автомобили от цяла Европа към Иран и Ирак.

От началото на 2015 година това е втората нова групажна линия, която Ренус България ООД стартира. Компанията успя да развие ефективно работеща групажна линия с ежеседмично отпътуване от София през Тблиси, Грузия до Ереван, Армения.

Като част от Логистичния Холдинг- Ренус Логистикс, към момента организацията превозва товари през повече от 19 ежеседмични групажни линии в Европа и Азия. Трябва да отбележим, че през 2014 година Ренус Логистикс генерира годишен оборот от 4.2 милиарда. Към момента Логистичния холдинг оперира с над 460 офиса по целия свят, от които 4 са позиционирани в България в София, Пловдив и Варна.

До края на годината Ренус България ООД планира да превозва стоки от цяла Европа през групажната линия от София за Техеран, Иран.  

Последни
Най-четени
 реклама