„ЛЯТОТО НА ЛЮБОВТА“: ревю-спектакъл на академията за мода

Ще участват световни и български брандове
по статията работи: biznews.bg
„ЛЯТОТО НА ЛЮБОВТА“: ревю-спектакъл на академията за мода

Ака­де­ми­я­та за мо­да организира голям ревю-спектакъл "Лятото на любовта". Елегантният пърформанс ще бъде с дрескод "червено” и ще покаже на модното общество у нас най-новите предложения на едни от най-добрите български дизайнери и модни къщи, както и свежи колекции на прочути световни брандове. Събитието ще се състои на 14 юни 2017 г. във "Витоша Парк Хотел”. Гости на Red Fashion Party ще са носителите на приза "Златна игла” на Академията за мода: Албена Александрова, Антония Йорданова, Вяра Георгиева, Евгения Живкова, Жана Жекова, Йорданка Чернаева, Мариела Гемишева, Меги Петкова, Николай Божилов, София Борисова, Теодора Спасова и Христина Ангелова.

За раждането на идеята проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, сподели:"Искаме, надяваме се, очакваме, дори – настояваме, това лято да бъде Лятото на любовта! Стига омраза, стига грозно поведение, стига враждебни постъпки... Повече хармония, повече благородство, повече добруване... Вярваме, че стилът, красотата, любовта и доброто са единство, без което не можем; сплав, без която животът няма смисъл. Прав е Гьоте, когато твърди, че който е видял и се е докоснал до човешката красота не може да бъде засегнат от злото. Червеният цвят има ключова роля в спектакъла – той е нашият дрескод – символ на любовта, страстта и съблазънта!".

1926308

Ревю-спектакълът на Red Fashion Party ще открие известният бранд за мъжка мода Desizo Monni с колекция есен/зима 2017/18, озаглавена ”Guerriero della moda” ("Войникът на модата"). Актуални колекции ще покажат дизайнерите Иван Донев и Христо Чучев, Axel Hardy, Bra Clinic, Banderol, Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl, както и Мерлин Арно – носител на Златна игла 2017. Специален гост на ревю-спектакъла ще бъде италианският дизайнер Алберто Веделаго. В ревю-спектакъла ще участва и актрисата Борислава Стратиева (в тоалет на Вяра Георгиева – FEDE fashion studio), която бе сред най-добре облечените знаменитости на червения килим в Кан, според класацията на прочутото лайфстайл списание "Венити феър". Тематични аутфити, съобразени с дрескода "червено" ще представят студенти по мода на проф. Любомир Стойков от Националната художествена академия. С дефиле по време на събитието "Мтел" ще лансира Samsung Galaxy S8 – един от най-дълго чаканите модели тази година, който преоткрива смартфон дизайна, като представя устройство "без граници и рамки”.

1926306

Водеща на Red Fashion Party ще бъде Гери Дончева, облечена в тоалет на дизайнера Христо Чучев. Постановката на ревю-спектакъла е поверена на Боян Караиванов. За грима на манекените ще се погрижи Марина Младенова заедно със своя екип, а за прическите – Надежда Радева и нейният екип от салон за красота Beauty Club. За гостите на Red Fashion Party са предвидени специални комплименти от Selena ES и Bra Clinic. Всички присъстващи ще имат възможност да разгледат и едни от най-новите модели автомобили на "Ситроен", разположени пред централния вход на "Витоша Парк Хотел” специално за събитието.

Финалът на Red Fashion Party е запазен за изискан коктейл, по време на който гостите ще могат да се насладят на Gancia пенливо вино и коктейли, направени с вермутите на Gancia, както и на кулинарните предложения на "Рай кетъринг” и на изкушаващи десерти от сладкарници "Неделя”.

1926305

 

 

 реклама