За пръв път български влогър с роман

„Невидим“ на Стан засяга актуални теми като тормоза в училище и проблемите на подрастващите
по статията работи: biznews.bg
За пръв път български влогър с роман

Дебютният роман на YouTube звездата Стан, познат и като inStanT в социалните мрежи, ще очаква почитателите на влогъра в книжарниците от тази събота, 20 май. Премиерата ще се проведе в родния град на Стан – Пловдив, след което авторът ще потегли на национално турне, където ще се срещне с читатели в общо 8 български града. Книгата обаче не е предназначена само за феновете на Стан – самият той я препоръчва и на техните родители с обещание да им даде безценен поглед върху живота на техните деца от друга перспектива.

Романът "Невидим" вече има над 2700 предварителни поръчки и предвиден първоначален тираж от близо 10 000 бройки. Самият Стан разказва за книгата: "Идеята се роди преди няколко години, когато исках по някакъв начин да споделя свои идеи и истории с хора, които се нуждаят от тях. Ежедневно получавам много съобщения от тийнейджъри, които имат проблеми, подобни на тези, през които преминава главният герой в "Невидим". Смятам, че това да имам възможността да бъда чут не е случайно. Самото реализиране на целия проект под формата на книга се зароди като идея отдавна – просто изчаквах точния момент, в който това да се случи и тя да бъде предадена на възможно най-много хора."

ГОСТУВАНИЯ ПО ГРАДОВЕ

20 май, 11,00 ч. – Пловдив, книжарница "Хеликон Пловдив – Център", ул. "Княз Александър І" 29

21 май, 12,00 ч. – София, книжарница "Хеликон – България", бул. "Цар Освободител" 4

27 май, 13,00 ч. – Бургас, книжарница "Хеликон", пл. "Тройката" 4

28 май, 10,00 ч. – Стара Загора, книжарница "Хеликон", ул. "Цар Симеон Велики" 100

2 юни, 17,00 ч. – Варна, книжарница "Сиела", ФКЦ, вход на Морската градина

3 юни, 11,00 ч. – Русе, книжарница "Хеликон", ул. "Александровска" 50

10 юни, 12,00 ч. – Благоевград, книжарница "Хеликон", ул. "Васил Левски" 1

11 юни, 12,00 ч. – Плевен, книжарница "Хеликон", ул. "Васил Левски" 161

 

1911420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗА "НЕВИДИМ"

Нищо от това, което познаваш днес, няма да е твоята действителност утре. Ти си на ход! Това е история за теб. Точно така, за теб! За твоите страхове и мечти, за грешките и израстването, за самотата и любовта, за враговете и приятелите, за истинските неща и фалшивите герои, за провалите и победите. Защото ти можеш всичко… Само го пожелай!

ЗА СТАН

Станислав Койчев, по-известен като Стан, е на 24 години. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност Икономика и мениджмънт, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати. Определя се като крайно откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет. Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати вYouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с над 140 000 последователи и над милион гледания на видеата му месечно.

СТАН В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

YouTube: https://www.youtube.com/user/instantfreaks

Instagram: https://www.instagram.com/instantfreaks/

Facebook: https://www.facebook.com/instantfreaks/

Twitter: https://twitter.com/instantfreaks

* * *

"Егмонт” е водещо издателство за книги и периодика в България, част от скандинавската медийна група "Егмонт”. Мисията на компанията е да създава и разказва истории.

Сред основните ѝ партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic и Warner Bros.

"Егмонт” е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Рик Риърдън, Джон Грийн, Сара Дж. Маас, Вероника Рот, Стефани Майър и Людмила Филипова.

На всеки 20 секунди в България се купува издание на "Егмонт”.

В издателската линия "Кубар” "Егмонт” публикува иновативни проекти на популярни и талантливи автори на дигитално съдържание. Под този импринт са издадени книгите "Нещата, на които не ни учат в училище”, #СПОДЕЛИ и "Изкуството да бъдеш мързелив" на Емил Конрад, дебютната книга на влогъра Цветослав Цонев – Цуро "Блендер”, популярният фотографски проект "Хората на София/People of Sofia” на Вихрен Георгиев и книгата на  най-известния влогър в света PewDiePie – "Тази книга те обича”.

Повече за "Егмонт” в България: www.egmontbulgaria.com

Официална страница на "Егмонт”: www.egmont.com

"ЕГМОНТ" В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

https://www.facebook.com/egmont.bg/

https://www.facebook.com/romance.egmont/

https://www.facebook.com/egmont.teen/

https://www.instagram.com/egmontbulgaria/

https://www.youtube.com/user/egmontbulgaria/

https://twitter.com/egmontbulgaria/

https://www.tumblr.com/blog/egmontbulgaria/

 реклама