Най-новият монитор Philips Moda: ултра тънък с Ultra Wide Color  3

Най-тънкият дизайн до момента за чисти, минималистични линии
по статията работи: biznews.bg
Най-новият монитор Philips Moda: ултра тънък с Ultra Wide Color

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, обяви нов 24-инчов дисплей от дизайнерската серия Moda. 245C7QJSB е не само най-тънкият дисплей на Philips Monitors, но притежава ултра тясна рамка за истинска картина от ръб до ръб, което намалява разсейването и увеличава концентрацията. С Full HD резолюция и най-новата Ultra Wide Color технология дисплеят предлага на потребителите чистота на детайлите с разширен набор от цветове за постигане на брилянтна картина.

Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD, обяснява с какво се отличава новия дисплей: "Това е първият модел от новия линия дисплеи за дома, които комбинират елегантен дизайн Moda с Ultra Wide Color технология. Повечето домашни потребители използват техния дисплей за продуктивна работа и за забавление – и новият 24-инчов дисплей предлага най-доброто и в двете отношения. Той изглежда добре в жизнените пространства и на бюра, и същевременно осигурява брилянтно визуално преживяване с цветово възпроизвеждане, което е по-реалистично отвсякога.”

Изглежда върховно – включен или изключен

Новият дисплей със сигурност впечатлява с елегантното си присъствие. Като част от серията Moda дисплеят има странична дебелина от само 5.2 мм. Минималистичният дизайн е допълнен от ултра тънка рамка: три от външните стени са дебели по 2.5 мм. Освен, че подобрява външния вид, безрамковият дизайн прави новия 245C7QJSB отличен избор за потребители, чието съзнание е фокусирано върху забавленията, тъй като предлага повече място за снимки и видео, и е идеален за създаване на мултидисплейни конфигурации.

Остри изображения с Ultra Wide Color, Full HD и усъвършенствана свързаност

Ultra Wide Color технологията на новия 24-инчов дисплей осигурява широк цветови спектър за по-брилянтна картина, с по-естествено изглеждащо зелено, живо червено и дълбоко синьо. Технологията постига своя ефект чрез хардуерни подобрения, а не чрез софтуерна настройка на цветовете. Самият панел използва IPS технология, която поддържа изключително широки ъгли на видимост от 178 градуса.

С Full HD резолюция от 1920 x 1080 дисплеят постига постоянна чистота на детайлите и внушителен контраст, които допълват цветовата точност и широкия спектър на Ultra Wide Color. Технологиите Flicker-Free (която регулира яркостта за по-стабилна картина), SmartContrast и SmartImage (която автоматично променя настройките според изобразяваното съдържание) работят съвместно, за да направят домашната мултимедия по-пленителна. Дисплеят е снабден с HDMI, както и с DisplayPort за бърз трансфер на данни.

Новият Philips 245C7QJSB от C линията, с препоръчителна крайна цена от 429 лв. с ДДС, ще бъде наличен в магазините за електроника през февруари 2017 г.

Технически спецификации:

Спецификация

Philips 245C7QJSB

Тип на LCD панела

IPS технология

Технология на подсветката

W-LED

Размер на панела

23.8 инча / 60.5 см

Съотношение на страните

16:9

Оптимална резолюция

1920 x 1200 @ 60Hz

Ъгли на видимост

178° (Х) / 178° (В), @ C/R > 10

Яркост

250 cd/m²

Изобразявани цветове

16.7M

Цветови спектър

NTSC 101.4% (CIE1976)

Подобрение на картината

SmartImage

Удобства

 • Menu/OK, Input/Up, SmartImage/Return, Volume/Down, Power On/Off

 • Софтуер за управление: SmartControl

 • Други: Kensington lock

 • Plug and Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Свързаност

 • VGA (аналогов), DisplayPort 1.2, HDMI (цифров, HDCP)

 • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

 • Audio (In/Out): Audio out

Стойка

Накланяне: -5/20 градуса

Устойчивост

 • Околна среда и енергия: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, без живак и олово

 • Опаковъчен материал, подлежащ на рециклиране: 100 %

Съответствие и стандарти

Одобрения на регулатори: CE Mark, FCC Class B,
RCM, CECP, CU, SASO, KUCAS, cETLus, TUV/
ISO9241-307, EPA, WEEE, TCO сертифициран

Корпус

 • Предна рамка: черно

 • Заден капак: сиво

 • Покритие: гланц


За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.

www.mmd-p.com

 

 

 реклама