Гамата Samsung Galaxy с първокласно аудио изживяване от AKG

Samsung Galaxy Tab S3 ще дебютира с четири стерео високоговорители от AKG
по статията работи: biznews.bg
Гамата Samsung Galaxy с първокласно аудио изживяване от AKG

Samsung Electronics и HARMAN International Industries, Incorporated, водеща компания за свързани технологии за автомобилния, потребителския и корпоративния сектор, представиха нови нива на аудио изживяване с интеграцията на аудио системата AKG by HARMAN в със Samsung Galaxy устройствата. Samsung и HARMAN стартираха технологичното си партньорство през 2016 г. преди двете страни да стигнат до споразумение за окончателно сливане.

Samsung Galaxy Tab S3 ще дебютира с четири стерео високоговорители от AKG, като част от първата фаза на това аудио сътрудничество. С първокачествено 4K видео възпроизвеждане и ярък Super AMOLED дисплей, Galaxy Tab S3 ще предлага изживяване като на кино и S Pen функционалност. AKG високоговорителите на таблета възпроизвеждат чист звук, без изкривяване и разсейване, вдъхновявайки потребителите с наистина поглъщащо акустично изживяване. Високоговорителите автоматично се регулират в зависимост от това дали устройството е в хоризонтален или вертикален режим, за да предложат най-високо качество на звука.

Samsung и AKG ще разширят своето сътрудничество, доставяйки уникалното аудио изживяване, характерно за AKG, до Galaxy смартфоните на Samsung. Избрани потребители на Galaxy смартфоните скоро ще могат да се наслаждават на чист, естествен звук със слушалки от AKG, които ще бъдат включени в комплект с техния смартфон.

AKG by HARMAN е основанa от инженер и физик с идеята да създадат чист студиен звук, който може да се превърне в катализатор за творческа изява. В последните 70 години, микрофоните и слушалките на AKG са били използвани от най-големите световни музиканти, продуценти и диджеи, оставяйки зад себе си повече от 1000 патента и над 300 иновации в областта на електро акустика.

"AKG предоставя първокласен звук, отличен от Grammy®, на професионални музиканти в продължение на повече от 70 години. Интегрирането на AKG технологиите значително ще подобри мобилните продукти на Samsung, предоставяйки напълно диференцирано и превъзходно аудио изживяване на потребителите. Развълнувани сме да бъдем част от престижното Galaxy портфолио на Samsung и очакваме с нетърпение да предложим нашите висококачествени аудио възможности на потребителите на Samsung по света", каза Майкъл Маузър, президент, HARMAN Lifestyle Audio.

Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на Mobile Marketing and Wearable & Accessory Business в Samsung Electronics, каза: "HARMAN и AKG бяха естествен избор при подобряването на нашето аудио качество, осигурявайки незабавно и първокласно предложение за потребителите на новите ни продукти. Ние искахме най-доброто аудио представяне и го постигнахме, чрез това вълнуващо партньорство, което гарантира на Galaxy потребителите едно напълно завладяващо изживяване с мобилното портфолио на Samsung".

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

 реклама