Огромен интерес към новия детски часовник MyKi Touch

Алтерко Роботикс представи MyKi Touch официално
по статията работи: biznews.bg
Огромен интерес към новия детски часовник MyKi Touch

Алтерко Роботикс представи MyKi Touch официално. Премиерата на новия модел GSM/GPS смарт часовник за деца пред медии и потребители се състоя вчера. Продуктът беше представен лично от изпълнителния директор на Алтерко Роботикс – Димитър Димитров. Гостите на събитието имаха възможността да тестват MyKi Touch и неговите екстри: цветен сензорен дисплей, подобрена локализация, дизайн и устойчивост и уникален интерфейс.

"Целта на новия модел, както и на цялата продуктова линия MyKi, е да подпомогнем потребителите в техните грижи за най-близките и да им осигурим спокойствие – коментира Димитър Димитров. – Всеки родител е по-спокоен, когато знае къде е детето му и какво прави, и тук на помощ идват MyKi Touch и MyKi Watch. А всеки стопанин е по-спокоен, когато може да следи местоположението на бързоногия си домашен любимец, и тук безценна помощ предлага тракерът ни MyKi Pet."

По време на събитието Алтерко Роботикс изненада с новината за разработката на нова продуктова линия MyKi Care – устройства за превенция и наблюдение на здравето на деца и възрастни. MyKi Care е без аналог на българския пазар и Димитър Димитров демонстрира първия й продукт – умен термометър. С него потребителят ще може да следи биологичните показатели на свой близък или пациент директно на смартфона си. Подобно на всички продукти от серията MyKi, и тук в случай на опасност (повишена температура), автоматично се активира предупредителна аларма.

MyKi Touch – приключение за малки и големи

MyKi Touch има цветен сензорен дисплей с резолюция 240х240 пиксела и картинно меню за навигация, разработено с цел да бъде лесно за използване от малки и големи. Тези и още много други екстри са резултат от едногодишни проучвания с деца и родители за техните желания и очаквания за развитие на обичания детски часовник MyKi.

MyKi Touch разполага с интелигентна вибрация. Родителят може да настрои предварително от приложението местата и часовете, в които часовникът-телефон да работи в режим вибрация. Така детето спокойно може да го носи, когато е в час. При пристигането в класната стая, MyKi Touch ще премине автоматично в тих режим, като ще запази активна само функцията спешни повиквания. Нови са и възможностите за разговори с повече номера, изборът на мелодии, смяната на профили и управлението на силата на звънене.

 реклама