Представяне на ски туринг книгата „Skiing the Balkans. Fifty backcountry descents in Bulgaria”

На 27ми Март (Понеделник) в литературен клуб „Перото“, Национален Дворец на Културата, София от 20:00ч. ще бъде представен първия по вида си гидовник със ски туринг маршрути в България
по статията работи: biznews.bg
Представяне на ски туринг книгата „Skiing the Balkans. Fifty backcountry descents in Bulgaria”

На 27ми Март (Понеделник) в литературен клуб "Перото", Национален Дворец на Културата, София от 20:00ч. ще бъде представен първия по вида си гидовник със ски туринг маршрути в България. На територията на Балканския полуостров, България е страната с най-високите планини. Различни по терен, склонове, големина и релеф, българските планини предлагат широк избор от възможности за беккънтри и фрирайд ски. "Skiing the Balkans” отваря врата към тези възможности. Някой от локациите са познати и лесно достъпни, други – отдалечени, диви и още по-вълнуващи. Между кориците на пътеводителя ни очакват 148 снимки, 41 карти, 46160 думи и общо 256 страници, които ще ни представят едни от най-добрите 50 беккънтри маршрута в българските планини.

1884458

 

1884457
Изданието излиза на английски език и ще се разпространява на международния книжен пазар. "Skiing the Balkans” представлява единствен по рода си ски туринг пътеводител, даващ полезна информация за възможностите за извънпистово каране на територията на България, в който авторът – Димитър Димитров, ни запознава отблизо с практическите въпроси, касаещи достигането до красивите родни планини, върховете и маршрутите към тях.

1884455
Заповядайте на представянето!
 

 реклама