ФИЛМАР 74 взе участие на BIFE-SIM ROMEXPO 2014  3

Щандът на ФИЛМАР 74 предизвика сериозен интерес както в посетителите, така и в другите участници
по статията работи: Данаил Казаков
ФИЛМАР 74 взе участие на BIFE-SIM ROMEXPO 2014

ФИЛМАР 74 взе участие на най-голямото изложение за мебели, интериор и аксесоари BIFE-SIM ROMEXPO 2014 в Румъния. То се проведе в средата на септември, като  в него участваха 298 фирми от 11 страни.

Щандът на ФИЛМАР 74 предизвика сериозен интерес както в посетителите, така и в другите участници. Те показаха серия от уникални мебели, които са изработени от дънер на вековно дърво, което е на повече от 110г. Можеше да се видят решение на спалня, ниска маса, маса за хранене и изкуствено състарени столове. Освен тях на щанда имаше шкаф в съвременен стил. На него бяха демострирани възможностите за специфични и строго индивидуални решения. Той пряко кореспондираше с една от стените, на която беше показаха кухня от последната колекция, която все още е в процес на разработване. Цветовото решение беше авангардно и нетрадиционно. С този подход, на вплитане на няколко стила и демонстриране на усет към предстоящите тенденции, успяха да впечатлят и най-взискателните посетители.

По време на изложението ФИЛМАР 74 представиха своя онлайн магазин mebelionline.eu, чрез който могат да бъдат закупени както мебелите, с които участваха на BIFE-SIM ROMEXPO 2014, така и други интересни решения от тяхната работа. В онлайн магазина могат да се открият както дизайнерски мебели, които са в съвременен и модерен стил, така и уникални винтидж решения.

След изложението с фирмата се свързаха няколко медии от Румъния, които желаеха да отразят участието им. Материалите са в процес на подготовка и съвсем скоро се очаква да бъдат публикувани. Екипът положи основите на бъдещи търговски партньорства. Екипът на ФИЛМАР 74 изрази своето удовлетворение след участието си.

ФИЛМАР 74 е семейна фирма с дългогодишен опит в производството и търговията с мебели и аксесоари. Разполага със собствена производствена база, която постоянно се развива . ФИЛМАР 74 има възможност да предостави услуги, които са специфични, и изискват индивидуален подход и отношение. Освен индивидуални поръчки, компанията развива собствен електронен магазин mebelionline.eu, които има свой стил, с което се отличава от всички други онлайн магазини в България.

 реклама