ПРОВОКАТИВНИЯТ СВЕТОВЕН ХИТ "БЯГАЙ!" ИДВА В КИНАТА

Идва в българските кината на 7 юли
по статията работи: biznews.bg
ПРОВОКАТИВНИЯТ СВЕТОВЕН ХИТ "БЯГАЙ!" ИДВА В КИНАТА

Един от най-големите независими хитове на годината – БЯГАЙ!, който спечели както одобрението на критиката, така и на публиката в цял свят, ще провокира и родните зрители от 7 юли в кината. Режисьор и сценарист на БЯГАЙ! е Джордан Пийл, познат от свръхуспешното комедийно дуо Key & Peele, който по изключително интересен и оригинален начин смесва елементите на напрегнат трилър и хаплив социален коментар.

БЯГАЙ! разказва за чернокожия Крис (Даниел Калуя) и неговата бяла приятелка Роуз (Алисън Уилямс), чиято връзка е достигнала до важния и често неловък етап със запознаването с родителите. Когато Роуз кани Крис да я придружи на уикенд в провинцията при нейното семейство, изживяването се оказва дори по-притеснително, отколкото двамата са очаквали. Първоначално Крис смята, че причината за странната ситуация се крие в това, че е чернокож, но впоследствие открива далеч по-страшната и стряскаща истина.

Освен Даниел Калуя ("Сикарио") и Алисън Уилямс ("Girls"), в ролите са Катрин Кийнър ("Да бъдеш Джон Малкович"), Кейлъб Лендри Джоунс ("Х-мен"), Брадли Уитфорд ("Хижа в гората"), Лакийт Станфийлд ("Straight Outta Compton"), Бети Габриел ("The Purge: Election Year"), ЛилРел Хоуъри ("The Carmichael Show") и др. Продуценти са Джейсън Блум ("Камшичен удар", "На парчета"), Шон МакКитрик ("Дони Дарко", "Кутията"), Едуард Х. Хамилтън ("Happy Birthday") и Джордан Пийл ("Keanu").

БЯГАЙ! е сред най-успешните филми на 2017-та – световните му приходи са в размер на 229 млн. срещу бюджет от едва 4,5 млн.

БЯГАЙ! идва в българските кината на 7 юли.

 

 реклама