Новите цветни лазерни модели на Brother предлагат много възможности и ефективност за бизнеса

Седемте нови модела от сериите L8000 и L9000 постигат високо качество при ниска себестойност на страница
по статията работи: biznews.bg
Новите цветни лазерни модели на Brother предлагат много възможности и ефективност за бизнеса

Brother представи нова гама цветни лазерни устройства, които се отличават с гъвкави възможности, надеждност, сигурност на данните и високо качество на печат. Новите модели на японската компания са проектирани с цел повишаване на продуктивността и ефективността при печат на големи обеми от документи. Сред новите представители на марката са три принтера и четири мултифункционални устройства. Върховите модели включват подобрени възможности за управление на хартията с увеличаване на тавите, което позволява нарастване на капацитета за печат с нарастване на нуждите.

Новите модели с обозначения L8000 и L9000 предлагат интелигентна мобилна свързаност и са съвместими с приложението Brother iPrint&Scan. Near Field Communication (NFC) поддръжката улеснява работата и може да бъде използвана за реализиране на сигурен печат, при който потребителите трябва да въведат PIN или да се идентифицират с карта, преди да получат конфиденциалните си документи.

Новите печатащи устройства се отличават и с висока скорост – до 31 стр./мин. при цветен и черно-бял печат. Скоростта на сканиране е 100 изображения в минута (50 листа в минута, двустранно) при най-добрите мултифункционални модели. Сканирането се улеснява от автоматичното листоподаващо устройства за до 80 листа, което дава възможност за бързо сканиране директно към облака или локално мрежово устройство.

Работата с устройствата е улеснена с наличието на голям тъч екран, който позволява създаване на потребителски бързи команди за най-често изпълняваните задачи.

Икономия от консумативи с по-голям капацитет

При новата гама устройства се използват тонер касетите с три различни капацитета – high, super high и ultra high. Най-големият комплект консумативи осигурява отпечатване на до 9000 черно-бели или 9000 цветни страници.

Устройствата притежават функции PrintSmart, които дават пълен поглед върху печата на съответната организация и позволяват контрол на бюджетите чрез задаване на квоти за печат.

Образцова сигурност

Новите устройства от сериите L8000 и L9000 са направени да издържат и на най-натоварващите условия на експлоатация. Основно внимание е обърнато на интегрирането на най-съвременните функции за сигурност, включително Active Directory Authentication, IPsec, 802.1x и SSL, които защитават чувствителната бизнес информация.

Функцията PrintSmart SecurePro позволява на потребителите да получават сканирани документи на имейл адрес вместо в споделена папка, което запазва конфиденциалността на информацията.

Гъвкав модел на употреба

Новите моделите могат да се използват и под формата на услуги за управляван печат, което спестява всички ангажименти по поддръжката и зареждането с консумативи в комбинация с предоставяне на точни отчети за направените разходи за печат.

В сравнение с предишните модели цветни лазерни устройства, новата гама на Brother се характеризира с:

  • 83% по-голям капацитет на изходящата хартия

  • 34% увеличение на размера на управляващия тъч екран

  • 60% увеличение на капацитета на листоподаващото устройство

  • 50% увеличение на капацитета на тонер касетите

Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България, коментира: "Новите серии са проектирани да бъдат истински технологичен партньор, който помага на бизнеса да се развива. Бързият и изгоден печат с високо качество е в основата на големия набор от възможности за организациите, които предлагат новите устройства. Наред с това нашите управлявани услуги за печат предлагат идеално решение за компании, при които закупуването на стандартни решения за печат не е достатъчно ефективно.”

Новата гама от печатащи устройства Brother ще бъде на българския пазар до няколко седмици.

Характеристики на топмодела MFC-L9570CDWT

• принтер, скенер, копир, факс

• печат до 31 стр./мин. цветно/черно-бяло

• сканиране до 50 стр./мин. (100ipm)

• входен капацитет до 300 листа

• двустранно автоматично листоподаващо устройство до 80 листа

• тъч екран с диагонал 17.6 см

• NFC (за мобилен печат/сканиране и автентификация)

• USB, Wireless & Gigabit Wired Network

• опционални тонер касети за до 9000 копия*

• вградена тава за 500 листа хартия

*по стандарт ISO/IEC19798

За Brother

Brother е световно известна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

 реклама