Необичайна престилка – удобно, практично и оригинално

Престилката може да бъде и запомнящ се корпоративен подарък, когато е подходящо брандирана
по статията работи: Георги Михайлов
Необичайна престилка – удобно, практично и оригинално

Искате да зарадвате себе си.  Или да изненадате виновника за някое тържество, като му купите подарък, който няма да отлежава някъде в гардероба или да събира прах на тавана?

Купете една ексклузивна престилка за готвене, която ще отговаря на всички изисквания към един подарък – удобен, практичен, оригинален. Една забавна престилка ще изненада при всички случаи получателя. Всеки път, когато я ползва, ще си спомня за вас и повода, по който сте я подарили. Особено ако подаръкът е персонализиран.  Т.е. – кухненската престилка да е специално създадена за човека, който ще я носи. Вие сами ще изберете модела, дизайна, щампите, надписите, в зависимост от повода и характера му. Можете и да поръчате ексклузивни персонализирани престилки за свои близки и приятели, които ще ги изненадат и усмихнат.  Проявете креативност. Вашата изненада със сигурност ще се открои сред баналните подаръци.

В случая проявявате и практичност. В съвременните кухни не винаги се ползва престилка за готвене. А тя е много необходим аксесоар, който предпазва дрехите от изцапване. И не само - забавна престилка ще превърне готвенето в приятно занимание, ще зареди с позитивизъм.

Относно цената – тя не е висока. Проявявайки изобретателност, ще зарадвате някого и то на не висока цена. И кухненската престилка дълго ще радва стопанина си с оригиналния дизайн.

 Освен себе си, кого още може да зарадвате със забавна престилка за готвене? На жената в дома – тя е пазителка на домашния огън и ще оцени по достойнство такъв аксесоар. На мама, на свекървата, на тъщата, на сестра си.А може и на силната половинка, на баща си, на приятел, на брат. Такъв необичаен подарък ще бъде горещо приет, особено ако обичат да готвят. Престилката за готвене ще бъде точно попадение като подарък за колега или за шефа, особено ако работите в заведение за хранене. Принтът върху аксесоара трябва да се подбере съобразно повода. За Коледа – Дядо Мраз или снежни мотиви, за Великден – с яйца за декорация, може да е супергерой, анимационен герой, мъжко или женско тяло, с военни рисунки. И какво ли още не. Разбира се, съвсем други ще са те, ако поводът е сватба или годишнина.

А сега – към силните половинки. Уважаеми мъже, когато жената до вас се грижи за вас, приготвя всеки ден нещо вкусно, то благодарете, направете нещо хубаво. Например,креативна престилка за готвене с надпис "Идеалната жена"ще бъде най-добрата изненада в този случай, полезна и символична. На гърдите на нежната половинка ще има реклама, която ще демонстрира всички предимства на жената, за която всеки мъж мечтае. Комбинацията от три аспекта наведнъж е истинска рядкост. Обичайно, ако жената готви добре, говори много. А, ако казва малко, тогава я боли глава. Очарователната собственичка на постоянния кухненски атрибут – престилката за готвене, готви вкусно, говори малко и няма главоболие. И тогава тя е осмото чудо на света. Несъмнено, всеки мъж ще иска да има идеалната половинка, но трябва да е внимателен и да уважава нейните усилия.

Ексклузивните престилки за готвене в последно време набират все по-голяма популярност. Чрез своя необичаен и креативен външен вид те носят изненада, атмосфера и настроение на своите собственици.

 реклама