МИЧ БЮКАНЪН СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ НАЙ-ОПАСНИЯ И СЕКСИ ПРЕСТЪПНИК В МАЛИБУ В НОВИЯ ТРЕЙЛЪР НА СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖА

Актьорите от едно от най-чаканите летни филмови заглавия тази година са герои в ново видео, което разкрива изключително секси, но и не по-малко опасен престъпник
по статията работи: biznews.bg
МИЧ БЮКАНЪН СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ НАЙ-ОПАСНИЯ И СЕКСИ ПРЕСТЪПНИК В МАЛИБУ В НОВИЯ ТРЕЙЛЪР НА СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖА

Актьорите от едно от най-чаканите летни филмови заглавия тази година са герои в ново видео, което разкрива изключително секси, но и не по-малко опасен престъпник. Бригадата на легендата на Спасители на плажа Мич Бюканън (този път в ролята ще видим Дуейн Джонсън) ще трябва да се бори с цената на всичко срещу престъпленията, които заливат плажа, когато Виктория Лийдс (индийската красавица Приянка Чопра, станала известна с ролята си в сериала Куантико) поема управлението на местния VIP клуб.

Заплахата към Залива е по-сериозна от всякога и спасителите са готови на всичко, за да защитят своята територия, колкото и зла и влиятелна да е новата собственичка на клуба. Екипът, който ще се изправи срещу Виктория Лийдс, е допълнен от Мат Броуди (Зак Ефрон), Самър Куин (Александра Дадарио), Си Джей Паркър (Кели Рорбах), Стефани Холдън (Илфенеш Хадера) и Рони (Джон Бас). И тъй като няма перфектен екип, неразбориите няма да подминат и този. Но именно недоразуменията и честите спречквания между тях ни гарантират голяма доза забавление, гарнирано с един куп божествени тела.

 

Заставаме на пост със Спасители на плажа от 2 юни само в кината.

 

 

 

 

Последни
Най-четени
 реклама