Индивидуални Red Hat сертификационни изпити вече и в България

Aй Би Ес България отвори първия у нас Център за индивидуални Red Hat сертификационни изпити. Към момента той е единственият подобен в Източна Европа
по статията работи: biznews.bg
Индивидуални Red Hat сертификационни изпити вече и в България

Aй Би Ес България отвори първия у нас Център за индивидуални Red Hat сертификационни изпити. Към момента той е единственият подобен в Източна Европа.

"Откриването на лаборатория за сертификационни изпити е още една стъпка на развитие на партньорството ни с RedHat. Като RedHat Advanced и RedHat Training партньор нашата компания се установи като водещ център за компетенции в RedHat технологиите сред страните в Източна Европа. Това е съществен успех за екипа ни и признание за усилията и инвестициите ни в продължение на над 10 години", сподели Горан Ангелов, управител, Ай Би Ес България.

Центърът за индивидуални Red Hat изпити предоставя алтернатива на изпитите в класна стая. Кандидатите сами могат да планират предпочитаната дата и час за явяване на изпит. С индивидуалната форма, те могат да управляват гъвкаво времето, необходимо за подготовка, дори при натоварен график. Спестяват допълнителни неудобства и разходи за пътуване извън страната.

Изпитът се осъществява на индивидуална тестова машина, сертифицирана от Red Hat, която осигурява и гарантира пълна функционалност, надеждност и сигурност на изпитната среда. Провежда се самостоятелно и се наблюдава отдалечено от уеб проктор.

Центърът за индивидуални Red Hat сертификационни изпити се намира в сградата на Ай Би ЕС България на адрес: ул. "Пимен Зографски" №4, офис 1, София.

За Ай Би Ес България:

В Ай Би Ес правим всичко с една основна цел - да подобрим света около нас. Нямаме претенциите и амбициите да разтърсим планетата, но вярваме, че помагаме на хората и организациите да бъдат по-добри, по-продуктивни и по-щастливи. Нашата основна експертиза, хоби и страст са информационните технологии. Чрез тях имаме възможност да предоставяме решения, продукти и услуги, които променят живота и работата ни към по-добро. Дали изпълняваме голям проект за комплексна информационна система в корпоративния или държавен сектор или спасяваме любимия ви лаптоп в нашия сервиз, работим, за да направим деня по-добър.

 

 

Последни
Най-четени
 реклама