Балкански шампион по културизъм в подкрепа на дома за сираци на отец Иван  3

Богомил Йорданов с благотворителен семинар в подкрепа на дом за сираци „Св. Николай" при храм „Св. Троица" в село Нови Хан
по статията работи: biznews.bg
Балкански шампион по културизъм в подкрепа на дома за сираци на отец Иван

Балканския шампион по културизъм Богомил Йорданов организира благотворителен семинар в подкрепа на дом за сираци. Събитието ще се проведе на 14 май от 11:00 часа в читалище "Виделина" в Панчарево и ще събира следства за дом "Св. Николай" в село Нови Искър.

Богомил Йорданов е балкански и републикански шампион по културизъм, вицерепубликански шампион по вдигане от лег, а също така и многократен медалист от турнири по вдигане от лег, поет, автор на множество статии, свързани с фитнеса, здравословното хранене и мотивацията, гост в редица телевизионни предавания, лектор за теми, свързани със спорта във фитнес зали и училища.

"Аз лично бях в Нови Хан и видях много възпитани и умни деца, които можеха да четат и пишат, и заслужават някаква подкрепа в живота! Те не са виновни, че са изоставени, нито отговарят за прегрешенията на своите родители, ако те са вършили нещо лошо! Те са просто малки деца, които няма къде другаде да отидат...", споделя Богомил Йорданов.

"И тъй като вярвам в думите на Конфуций: "Дай на човека риба и ще го нахраниш за един ден. Научи го как да лови риба и ще го нахраниш за цял живот", реших да организирам този семинар на мои разноски с цел да помогна по два начина – да съберем средства в подкрепа на отец Иван и да дам най-доброто от себе си, като предам най-големите уроци, които съм научил през живота си – уроци, които са полезни за всеки човек, независимо от това с какво се занимава. Ще поговоря също за хранене и тренировки, за да бъда полезен и на онези, които спортуват", каза още Богомил Йорданов.

На събитието могат да заповядат всички, които искат да чуят най-доброто от човек, израснал без нищо, минал през всякакви периоди в живота, станал балкански шампион по културизъм, две години след тежка автомобилна катастрофа, изправяйки се от инвалидна количка, човек работил и във фитнес зала, и в министерство. Заповядайте да откриете нова мотивация и нова гледна точка за живота!

1889242

Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/747645372084300/?active_tab=discussion

Линк към сайта на дом за сираци "Св. Николай": http://svetinikolai.org/

Повече за Богомил Йорданов:

Богомил Йорданов се занимава с фитнес от 1998 г., когато на 13 годишна възраст посещава за първи път местната зала и започва силно да се интересува от силови спортове и здравословно хранене. Първото състезание, на което участва е през 1999г. - Републиканското първенство по културизъм за младежи в Генерал Тошево. От 2006-та до 2009-та година е автор в списание "Мускули и фитнес".

През 2007 година печели балканското първенство по културизъм за мъже, две години след тежка автомобилна катастрофа и поредица операции. Вицерепубликански шампион по вдигане от лег, а също така и многократен медалист от турнири по вдигане от лег, поет, автор на множество статии, свързани с фитнеса, здравословното хранене и мотивацията, гост в редица телевизионни предавания, изнасял е и продължава да изнася семинари и лекции за спорта във фитнес зали и училища. Работил е общо 10 години като персонален фитнес инструктор (2002-2012 г.).

В края на 2009-та година се дипломира по специалност Право, като малко по-късно заема позицията "Експерт" в отдел "Международни организации и международно сътрудничество" към Министерство на труда и социалната политика. Понастоящем е юрисконсулт в кантората на ЧСИ 851, като е издържал изпит за правоспособност на помощник ЧСИ. От февруари 2014-та година се занимава с онлайн персонални фитнес програми и диети, и успешно подготвя състезатели по културизъм, мен физик и бикини фитнес. От началото на 2016-та година е отново автор и сътрудник в списание "Мускули и фитнес".

От 2005-та година притежава Удостоверение от БФКФ (Българска федерация по културизъм и фитнес), чрез което придобива право за извършването на тренировъчна и фитнес дейност на територията на Република България, което го прави напълно легитимен фитнес инструктор и онлайн треньор.

 

Последни
Най-четени
 реклама