ЧЕЗ дари лаптоп и офис оборудване на детска градина в град Перник

Компанията подкрепя редица инициативи, свързани с развитието на децата и младежите в България
по статията работи: Данаил Казаков
ЧЕЗ дари лаптоп и офис оборудване на детска градина в град Перник

ЧЕЗ дари лаптоп и офис мебели на ОДЗ "Миньорче" в град Перник. Дарението е предназначено за оборудване на помещенията и кътовете за игра в сградата. Директорът на детското заведение Даниела Захариева изпрати благодарствено писмо до ръководството на компанията.

"Много сме благодарни за помощта и съдействието на ЧЕЗ да направим нашата детска градина още по-красива и уютна за децата и служителите. Високо ценим, че избрахте точно нас и дарихте много хубаво настроение", заяви Даниела Захариева, директор на детска градина "Миньорче”.

"Инвестираме във възпитанието и здравето на децата, защото те са бъдещето на България. Надяваме се, че с нашата помощ и подкрепа ще направим престоя на малчуганите в детска градина "Миньорче" още по-приятен и полезен”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Грижата за децата и младите хора е основен приоритет в политиката на ЧЕЗ за корпоративна и социална отговорност. Компанията извършва дарения за повишаване на енергийната ефективност на детски градини на територията на Западна България – подменя енергоспестяващи крушки, осигурява средства и за обследване, топлоизолиране и купуване на енергийно ефективно оборудване на детски учебни заведения. През 2012 г. ЧЕЗ инвестира 100 000 лева за саниране на 60-то основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в софийския квартал "Бенковски" и за енергийно обследване на две детски градини в столичния район Лозенец. През 2011 г. компанията реновира софийската детска градина "Алиса", а година по-късно инвестира в санирането на столичната детска градина "Слънчогледи".

ЧЕЗ редовно подкрепя финансово и организационно редица детски спортни надпревари като хокейния "Турнир за купата на ЧЕЗ", ежегодния велокрос за деца, който се организира в сътрудничество с Az-deteto.bg, детски международен плувен турнир и други. Цялостна информация за политиката на ЧЕЗ на грижа към децата може да бъде намерена на микросайта на ЧЕЗ "Инвестираме в България" на адрес investiramevbulgaria.com.

 реклама