УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти и през предстоящите празници

Банкоматите на банката ще разполагат с достатъчно средства по време на дългите почивки
по статията работи: Данаил Казаков
УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти и през предстоящите празници
Снимка: UniCredit Bulbank

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти през всички предстоящи празнични почивни дни. Офисите в Метро, Кауфланд, Парадайс Център, България Мол и Митница Летище София са отворени за клиенти. Изключение прави само офисът в Метро, който няма да работи на 20 април 2014 г., неделя. На 3 май обаче ще работят всички клонове на УниКредит Булбанк, традиционно дежурни в съботни дни.

През празничните дни УниКредит Булбанк ще зарежда редовно всичките си близо 700 банкомата в цялата страна. Банката е създала организация, така че банкоматите й да разполагат с достатъчно средства по време на дългите почивки, когато традиционно се очакват повече транзакции. Работоспособността на банкоматите също ще се следи и при необходимост ще се отстраняват и технически проблеми.

Освен тегления на пари в брой, на банкоматите могат да се осъществяват и периодични плащания към все повече търговци и дружества за комунални услуги като Топлофикация, Водоснабдяване, Електроснабдяване, мобилни оператори и др.

На банкоматите на УниКредит Булбанк може да се използва и услугата Cash M, посредством която картодържатели на банката могат да изпратят пари на свои близки, роднини или познати чрез банковата си карта на АТМ. За тази услуга банката получи награда за най-иновативен банков продукт за 2013 г.

УниКредит Булбанк напомня на всички свои картодържатели, че тегленето от банкомати на УниКредит с дебитни карти е без такса – както в страната, така и в чужбина. Заедно с това припомняме и добрите практики за защита на картовите данни при ползването на карти:

  • Съхраняване на картата с необходимата грижа и внимание;
  • Изполване на картата и картовите данни винаги лично от картодържателя;
  • Смяна на ПИН кода на банкомат, веднага след получаването на картата, и запаметяване от страна на клиента;
  • Закриване с ръка въвеждането на ПИН код при теглене на пари от банкомат;
  • Абониране на картата за услугата SMS известия;
  • Абониране за услугата "Сигурни плащания в Интернет".

При блокиране на банкова карта или други проблеми при извършване на операции на банкомат на банката клиентите могат да използват телефоните на дежурните оператори: 02/933 72 12 и кратък номер за избиране от мобилен телефон - 15 21.

Повече информация за работещите клонове в събота и местоположението на банкоматите на банката е публикувана на сайта на УниКредит Булбанк www.unicreditbulbank.bg.

 реклама