УниКредит Булбанк предлага мобилни устройства Samsung в комплект с пълно банково обслужване

С покупката на мобилно устройство Samsung клиентите на УниКредит Булбанк освен ексклузивно ниска цена, получават безлихвен стоков кредит и пакет Модула без такса за периода на стоковия кредит.
по статията работи: Данаил Казаков
УниКредит Булбанк предлага мобилни устройства Samsung в комплект с пълно банково обслужване

УниКредит Булбанк за първи път в България съвместно със Samsung ще предлага мобилни устройства на изплащане. Смартфони и таблети на световноизвестната марка клиентите ще придобиват чрез стоково финансиране (на изплащане) от УниКредит Кънсюмър Файненсинг при преференциални условия.

"От началото на месец август в цялата клонова мрежа на УниКредит Булбанк се предлагат за продажба най-добрите мобилни устройства на Samsung в комплект с изключително атрактивен пакет банкови услуги”, каза Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк. Тя добави още, че банката следва последователна политика да бъде модерна и иновативна в крак с новите технологии. Новата услуга вече е утвърден успешен модел в няколко държави, в които УниКредит оперира, включително в Италия и Хърватска.

С покупката на мобилно устройство Samsung клиентите на УниКредит Булбанк освен ексклузивно ниска цена, получават безлихвен стоков кредит и пакет Модула без такса за периода на стоковия кредит. Пакетът Модула ще бъде изготвян спрямо потребностите на всеки клиент, като най-общо той ще включва банкова сметка, дебитна карта с безплатно теглене на всички банкомати в страната и Булбанк Мобайл и Булбанк Онлайн.

Клиентите на УниКредит Булбанк могат да закупят таблет или телефон Samsung чрез попълване на електронна форма на интернет страница на банката, обаждане в "Център за контакт с клиенти" и посещение на банков филиал. Устройствата, които се предлагат в клоновата мрежа на УниКредит Булбанк, са смартфон Samsung Galaxy S5, 3G, 16GB, Смартфон Samsung Galaxy Note 3, 3G, 32GB и таблет Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition, 3G, 16GB.

 реклама