Спестовна сметка „Мега 20“ по случай 20-ия рожден ден на Пощенска банка

Банката пуска нови спестовни продукти по случай юбилея си
по статията работи: Нели Минчева
Спестовна сметка „Мега 20“ по случай 20-ия рожден ден на Пощенска банка
Снимка: Пощенска банка

За да отбележи своята 20-годишнина през 2011 г., до края на годината Пощенска банка прави промоционално предложение на своите клиенти. Банката представя два юбилейни продукта – спестовна сметка "Мега 20" и промоционален 4-месечен срочен депозит.

Спестовна сметка "Мега 20" е с 20% по-високи лихвени проценти от тези на стандартната сметка "Мега", предлагана от банката. Сметката може да бъде открита в български лева, евро или щатски долари, като лихвата по нея е съответно 4,8% в лева, 4,2% в евро и 3% в долари.

Промоционалните годишни лихвени проценти са валидни за новооткрити спестовни сметки "Мега 20" до края на годината, като лихвата е гарантирана до 31 март 2012 г. Продуктът е насочен към лоялните съществуващи и нови клиенти на банката, които имат свободни средства и желаят едновременно да имат достъп до средствата по всяко време и да получават висока доходност за тях.

Новият 4-месечен депозит от своя страна е с изключително атрактивни лихвени проценти при минимална сума за откриване 1 000 лева, евро или щатски долари. Лихвата варира според валутата, като в лева тя е 6,5%, в евро е 6%, а в долари – 5%. Предложението е валидно за новооткрити депозити през ноември и декември.

 

 реклама