Солитрон, APC и Dell EMC покрепиха TED 2017: The Future you

Събитието се проведе в София на 25-ти , 26-ти и 30 април 2017 г в CineGrand, Sofia Ring Mall
по статията работи: biznews.bg
Солитрон, APC и Dell EMC покрепиха TED 2017: The Future you

"… това място, … което ние наричаме "киберпространство”, не се дефинира от онези единици и нули, а от информацията и хората, които стоят зад нея.”
Лаура Галанте; TED (http://bit.ly/2q2XU6O)

Солитрон покрепи световната конференция TED 2017: The Future you – Cinema Experience в нощта на Голямото Откриване. Събитието се проведе в София на 25-ти , 26-ти и 30 април 2017 г в CineGrand, Sofia Ring Mall.
ИТ дистрибуторът, заедно с APC by Schneider Electric и Dell EMC, даде възможност на топ 50 от своите партньори да се докоснат до вдъхновяващите лектори от цял свят, които в рамките на 2 часа разказаха за своите "идеи, които си струва да бъдат разпространени".
Темата на тазгодишното издание - The Future you, събра съзвездие от имена и много различни гледни точки, сред които в нощта на Голямото откриване на 25 април бяха световният шампион по шахмат Гари Каспаров, бандата OK Go, гуруто на продуктивността Тим Ферис, Лаура Галанте – анализатор по темите на киберсигурността. 
Измежду най-обсъжданите и спорни изяви беше тази на Лаура Галанте, която сподели: "Нашата реалност се основава все повече на информацията, която консумираме в дланта на ръката си и от новините, които сканираме, хаштаговете и историите, които виждаме като тенденции. А умът ви е особено използваем, ако сте свикнали с безпрепятствен поток от информация, който сега все повече се подчинява на вашите вкусове. Трябва да признаем, че това място, където живеем все по-често, което ние наричаме "киберпространство”, не се дефинира от онези единици и нули, а от информацията и хората, които стоят зад нея. Това е много повече от мрежа от компютри и устройства. Това е мрежа, съставена от умове, взаимодействащи с компютри и устройства. " 
"В момента в джоба си носим телефони с по-голяма изчислителна мощност от машините в изчислителния център на университета навремето. Това няма как да не промени живота ни и ние сме горди, че Солитрон, заедно със своите партньори, имаме възможността да променяме живота за нас, за децата си, за държавата си и, в крайна сметка, за света.", каза Ралица Килиан, Изпълнителен директор на Солитрон.

Информационните технологии променят начина ни на живот и на взаимодействие със заобикалящия ни свят. Ние, от Солитрон, вярваме, че IT е нашето "утре" и че, като се опитваме да предложим най-добрата услуга на пазара, ще промени не само IT-сектора, но и всички останали, с които той си взаимодейства.

 реклама