Райфайзенбанк с промоция за новоиздадени кредитни карти – без лихва и без такси за първите три месеца

Без лихва за тегления и плащания в страната и чужбина
по статията работи: Данаил Казаков
Райфайзенбанк с промоция за новоиздадени кредитни карти – без лихва и без такси за първите три месеца
Снимка: Райфайзенбанк

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти MasterCard Standard, Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Gold, по време на която клиентите ще могат да правят покупки и плащания, както и да теглят пари в брой в страната и чужбина без лихва, и без такси за обслужване на картата, превалутиране и др. Промоционалните условия важат за нови картодържатели, подали искания до 15 декември 2014 г. и са валидни първите три месеца след издаването на картата. По време на промоцията, клиентите получават и стандартната отстъпка от 1% от всяко плащане в страната.

По друга промоция на Райфайзенбанк, всички настоящи и нови клиенти могат да се възползват и от възможността да си издадат допълнителна карта MasterCard Standard, Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Gold към основната си, която е без такса за обслужване за период от три години. Искането за допълнителна карта може да бъде подадено до края на тази година.

За по-голяма сигурност и удобство, притежателите на кредитни карти на Райфайзенбанк могат да получават известяване чрез SMS или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет, и за теглене от банкомат. Услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на български или английски език.

 реклама