Проектно финансиране по ОП "РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ" 2014-2020

Първата схема „Подкрепа за предприемачество” предлага безвъзмездна финансова подкрепа за стимулиране на обучението и подготовката на безработни лица да развиват собствен бизнес
по статията работи: biznews.bg
Проектно финансиране по ОП "РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ" 2014-2020

Консултантска къща "Зарев, Георгиев и партньори” e организация, обединяваща експерти с безспорен авторитет в предоставянето на консултантски услуги в сферата на мениджмънта, управлението на проекти, маркетинга и финансите.

С настоящето писмо искаме да Ви информираме за актуалните в началото на 2017 г. възможности за финансиране на бизнес проекти по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Първата схема "Подкрепа за предприемачество” предлага безвъзмездна финансова подкрепа за стимулиране на обучението и подготовката на безработни лица да развиват собствен бизнес. Финансират се подготовката и провеждането на обучения и консултантски услуги за подготовка на предприемачи.

Безвъзмездното финансиране е 100% от цялостната стойност на конкретен проект и започва от 100 000 лева и достига до 391 000 лева.

Към настоящето писмо прилагаме подробно резюме на програмата, което е достъпно и на нашия сайт. В него ще откриете пълна информация за допустимостта на кандидатите и други важни аспекти на схемата. Можете да свалите резюмето и в .pdf файл.

Крайна дата за подаване на проектни предложения (индикативна) – април 2017 г.

Използваме възможността и да Ви информираме, че атрактивната схема "Развитие на социалното предприемачество” е с удължен срок за прием на проектни предложения до април 2017 г. Програмата предлага безвъзмездна финансова подкрепа за назначаване на нови служители, тяхното обучение и закупуване на оборудване (ДМА/ДНА). Условието да получите финансиране е да развивате или да създадете ново "социално предприятие", т.е. организация, която има за основна цел постигането на измеримо, положително социално въздействие, а не генерирането на печалба.

Безвъзмездното финансиране е 100% от цялостната стойност на конкретен проект и започва от 50 000 лева и достига до 391 000 лева.

Прилагаме актуализирано резюме на програмата с отразени промени, което е достъпно и на нашия сайт и може да свалите и в .pdf файл.

Бъдете активни и финансирайте идеите си!

 реклама