Пощенска банка с награда за компания, даваща най-добър старт в кариерата

За приза се бориха 52 компании в категорията „Старт в кариерата”
по статията работи: Мария Стоянова
Пощенска банка с награда за компания, даваща най-добър старт в кариерата
Снимка: Postbank

Пощенска банка получи наградата в категорията "Старт в кариерата” в конкуренция с 52 други компании на тазгодишното издание на престижния икономически конкурс "Мистър и Мисис Икономика”. Главният изпълнителен директор на Пощенска банка г-жа Петя Димитрова прие отличието по време на официална церемония в Националния исторически музей в София.

"Пощенска банка инвестира от години в програми за образование и сме партньор на водещите икономически университети. Вярвам, че наш ангажимент е да предложим на будните и подготвени студенти среда за развитие, да споделяме с тях нашия опит и знания, да ги мотивираме в идеите им и да бъдем част от постиженията и откритията им. Благодаря на акционерите, на нашите клиенти и най-вече на нашия екип, тази награда е за тях, защото заедно постигаме всички успехи. Имам удоволствието да работя в Пощенска банка над 10 години и съм щастлива, че с близо 90% от колегите ми сме заедно през цялото това време”, заяви при получаването на наградата г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка.

Наградата се връчва за първи път в рамките на конкурса на сп. "Икономика” и отличава Пощенска банка за целенасочената и последователна политика за привличане и обучение на млади специалисти. Носителят на приза беше определен от читателите на медията и сайта Economic.bg в онлайн гласуване. В категорията бяха номинирани компании от различни сектори на бизнеса, които са оценени на база цялостни програми и стратегии за подбор, развитие и подпомагане на човешкия капитал.

Конкурсът "Мистър и Мисис Икономика” е сред най-значимите икономически събития в България и вече над 20 години отличава мениджъри, предприемачи, икономисти и финансисти, допринесли в най-голяма степен за развитието на българската икономика.

 реклама