Поръчваме такси само с два клика от мобилния си телефон

Новото безплатно приложение VIVATaxistars на VIVACOM пести време и осигурява удобство на потребителите
по статията работи: Данаил Казаков
Поръчваме такси само с два клика от мобилния си телефон
Снимка: vivacom

VIVACOM представя ново безплатно приложение в портфолиото на VIVA Apps – VIVATaxistars. Чрез него потребителите ще имат възможността бързо, лесно и удобно да поръчват таксиметрови услуги в София, Пловдив, Бургас, Варна, Сливен, Гоце Делчев, Враца и региона.

Само с два клика от мобилния телефон на клиента VIVATaxistars отчита точното му местоположение, като спестява ценно време от подробно обяснение на адреса. Мобилното приложение показва петте най-близки автомобила на предпочитаната от абоната компания. След като избере таксиметровата кола, клиентът получава регистрационния й номер, снимка на шофьора и възможността да следи в реално време движението й.

Комфортът на потребителите е гарантиран и по време на пътуването. При въвеждане на крайна дестинация, VIVATaxistars показва евентуалния маршрут, по който ще се движи таксито. Така пътуващият има възможност да контролира нежелани отклонения от него. Приложението предлага и оценяване на услугата след приключването й – нивото на обслужване, състоянието на автомобила и всички детайли, които правят пътуването по-приятно.

 реклама