Повече от 340 скиори и сноубордисти се записаха за Чепелареада 2012!

Приветстваме всички любители на зимните спортове да се присъединят към нас на 10 март след 10:00 ч.
по статията работи: Нели Минчева
Повече от 340 скиори и сноубордисти се записаха за Чепелареада 2012!
Снимка: Piero 97

Онлайн регистрацията на уникалния по рода си зимен многобой – Чепелареада приключи с малко над 340 желаещи, правейки го едно от най-мащабните зимни състезания в България. Ентусиасти от цялата страна се записаха в четирите категории – ски жени, ски мъже, сноуборд жени и сноуборд мъже. Почти двойното увеличение на участниците в сравнение с предишните две издания дава гаранция за нестихващ купон през целия уикенд.

Приветстваме всички любители на зимните спортове да се присъединят към нас на 10 март след 10:00 ч. на връх Мечи Чал, Чепеларе да се насладим заедно на страхотните мигове, които ще ни предоставят състезателите скиори и сноубордисти, скачайки с чували, цепейки дърва, пиейки ободряваща напитка, стреляйки с фунийки и забивайки пирон с острата част на чука.

http://www.chepelareada.com/web/index.php?option=com_content&view=article&id=77&Itemid=104

Програмата започва с официална тренировка за състезателите в петък следобед, за тези, които могат да се включат, и задължителна техническа конференция и представяне на правилата в петък вечер от 18:00 до 22:00. Самото състезание стартира в събота сутрин в 10:00 с няколко зони за зрители около старта, изпитанията и финала с много музика и забавни игри. Организаторите канят всички участници и зрители на ‘Чепелареадско парти’ в събота вечер след 22:00 в нощен клуб Babylon, в центъра на града.

Разнообразни предметни награди предоставени от нашите партньори са предвидени не само за победителите, но и за призьорите в различни забавни категории, които ще бъдат изненада. Бихме искали да изкажем огромната си благодарност на нашите партньори - Чепеларе Курорт, EVN България, Амер Спорт България, Приста Ойл, спортен магазин АЛПИ , Горна Баня, Арагорн - България, Rido, Adventure & Extreme Expo, XCoSports България, Студио Модерна България, хотел Шоки, KAV Design , и много други, без които това събитие нямаше да се случи.

За безпроблемното провеждане на състезанието препоръчваме използването на всякакви възможни предпазни средства - каски, протектори и др. и напомня ме, че целта не е победа, а приятно изживяване.

Желаем успех на всички състезатели и голямо количество добро настроение на всички зрители в съботния ден в Чепеларе Курорт!

 реклама