Пловдивска компания завладя Европа с производство на 500 000 велосипеда

Холдинговото дружество MaxEurope притежава марките Shockblaze, Ferrini, Sprint, Chipolino и Velotec
по статията работи: biznews.bg
Пловдивска компания завладя Европа с производство на 500 000 велосипеда

Една от най-устойчивите в развитието си български компании с трайно присъствие на международния пазар - холдингово дружество MaxEurope, което притежава марките Shockblaze, Ferrini, Sprint, Chipolino и Velotec, заема над 50 000 кв.м, дава работа на над 1000 служителя и произвежда 500 000 велосипеда годишно, получи заслужена номинация от Бизнес Оскарите. 
Церемонията VIP Business Awards 2017, организирана за трета поредна година от VIP COMMUNICATION, ще обедини значимите постижения в икономиката ни на 9 март 2017 г. от 20 ч в зала Амбасадор на хотел Рамада Пловдив Тримонциум.
MaxEurope е дружество, гледащо на познанието и професионализма като на своите основни сили, благодарение на годините ноу-хау и опит, натрупани от Макском.
"В MaxEurope ние разбираме, че ако искаме да бъдем конкурентни на международния пазар, техническите нововъведения, качеството и посто- янната изследователска дейност са крайно необходими. Ние сме готови и твърдо решени да приложим все по-строги стандарти за качество, така че да предлагаме един действително конкурентен и модерен продукт на купувачите си, проектиран и създаден с истинска страст. Уверени сме в нашата способност да доставяме продукти от най-високо европейско ниво, благодарение на вътрешната организация, въвеждаща най-строги средства за управление на качеството", издава тайната на успеха екипът на създателя на холдинга Максим Митков. 
Мисията на Макском, друго дружество в холдинга MaxEurope, е да задоволи търсенето на висококачествени велосипеди на пазара, които са достъпни за всички, които гледат на велосипеда предимно като на средство за придвижване. Макском произвежда класически велосипеди с традиционен дизайн, които могат да бъдат изработени и по поръчка с марката и логото на вашето собствено дружество. Тези безопасни, качествени продукти са приложими за всякакви нужди. Европейското производство гарантира надеждност, кратки срокове за доставка, а също така отлично качество.
Сред номинираните за Бизнес Оскарите са и други лидери в производството с международен пазар като БЕЛЛА България, Рефан, както и един от най-мащабните инвеститори у нас - Кепитъл Холдинг Груп АДСИЦ. 
Една от най-бързо развиващите се малки общини в България - Мирково, която успешно подпомага и бизнеса в региона, получи заслужена номинация от Бизнес Оскарите. 
За най-новия проект, финансиран от община Мирково по енергоефективни мероприятия за сградите на ОДЗ "Дора Габе", дейностите бяха възложени на фирми от региона.

 реклама