Новите Toshiba Qosmio X70 и Satellite P70 ви дават най-доброто забавление

Satellite P70 е идеалният заместител на всеки настолен компютър за ежедневна употреба
по статията работи: Десислава Маданска
Новите Toshiba Qosmio X70 и Satellite P70 ви дават най-доброто забавление
Снимка: Toshiba

Toshiba Europe GmbH представи двата нови 43,9-сантиметрови (17.3”) Qosmio X70 и Satellite P70. И двете устройства с голям екран осигуряват превъзходно компютърно изживяване за изцяло поглъщащо забавление с Full HD дисплеи, безпроблемен мултитаскинг и мощни Intel® Quad Core™ i7 процесори.

Qosmio X70 ще допадне дори и на най-взискателните потребители и мултимедийни фенове, които търсят мощност за създаване и редактиране на снимки и видео, скоростен гейминг и безкомпромисно филмово изживяване. Той предлага впечатляваща графична производителност, стилен дизайн и съвременни аудио-визуални характеристики, както и по-голям 43,9-сантиметров (17.3”) екран.

Готови за забавление

С Full HD (1920x1080) резолюция на екрана с LED подсветка, Qosmio X70 доставя поглъщащо визуално изживяване за филми, наситени с екшън, игри и онлайн съдържание. Големият 17.3-инчов екран с 300 нита яркост осигурява оптимално качество на картината и живи цветове с ясни детайли и контрастни образи. Прекрасните визуални характеристики се допълват от говорителите harman/kardon®, които са ексклузивни за лаптопите Toshiba, за звук, който ще стимулира сетивата ви и ще ви достави премиум аудио изживяване. Допълнени с технологията за подобряване на звука - DTS Sound™, говорителите са готови за истинско, поглъщащо забавление.

Мощна производителност всеки път

Qosmio X70 "прелива" от характеристики и функционалности, които подобряват производителността му, позволявайки на потребителите да боравят с лекота между отделните задачи, да редактират видео и снимки или да се насладят на любимите си игри. Вградената графика AMD Radeon™ R9 M265X с 4GB GDDR5 VRAM поддръжка подпомага производителността, а технологията AMD Enduro™ интелигентно оптимизира устройството, предоставяйки невероятна графична производителност, с което помага да се увеличи живота на батерията. Qosmio X70 разполага с Intel® Quad Core™ i7 процесор, благодарение на който стартирането на множество програми и приложения едновременно не е никакъв проблем и осигурява видимо висока производителност, за да получите най-доброто компютърно изживяване. Потребителите ще имат достатъчно място, за да запазят всички свои игри, филми и файлове спокойно с избор от до 2TB HDD или 1TB SSHD.

Истинското забавление

Разполагащ с пълната гама от характеристики за забавление, Qosmio X70 ще ви даде най-доброто от филмите, игрите и медийните файлове. Ultra HD поддръжката през HDMI® позволява разглеждане на 4К съдържание към съвместим Ultra HD телевизор. Двата пълноразмерни USB 3.0 и двата USB 2.0 порта предоставят бързи връзки към широк набор от външни устройства, докато Intel® WiDi позволява на потребителите да се наслаждават на съдържанието, което искат (музика, видео, снимки и филми) на съвместим телевизор безжично. Вграденият Blu-rayTM BD-RE (XL) драйвер позволява гледане на HD филми в движение и сигурно съхраняване на файлове с капацитет на диска до 100 GB. Снимките и другите мултимедийни файлове могат да бъдат прехвърляни между устройствата през Bridge Media UHS-II и слота за SD карта1, който позволява увеличена продуктивност с по-високи скорости на трансфер на данни.

Създаден да бъде различен

Qosmio X70 има луксозно тъмно сребристо покритие с матови червени акценти за запомнящ се стилно-елегантен и все пак здрав дизайн. В допълнение, плоската клавиатура без рамка с червена подсветка за работа и забавление дори и при слаба светлина и големият кликпад с поддръжка на мултитъч жестове позволява на потребителите да контролират всичко, което се случва, във всяка една среда.

Satellite P70 – вижте повече и правете повече

Satellite P70 със своя голям екран е идеален заместител на всеки настолен компютър и споделя много от характеристиките на Qosmio X70, което го прави идеален за забавление, работа и мултитаскинг всеки ден. Пригладеното, стилно светло златисто покритие осигурява елегантен дизайн, докато здравият алуминиев корпус го прави издръжлив дори и по време на работа в движение. В контраст с червената подсветка на клавиатурата на Qosmio X70, клавиатурата на Satellite P70 се изпълва в бяло сияние.

Toshiba Qosmio X70 и Satellite P70 ще са налични в Европа през четвъртото тримесечие на 2014 година.

Toshiba Qosmio X70 и Satellite P70:

  • Дисплей: 43,9-сантиметров (17.3”) екран с резолюция 1920x1080 (Full HD), 300 NIT с LED подсветка

  • Процесори: 4-то поколение Intel® Quad Core™ i7

  • Съхранение: До 2 TB HDD или 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)

  • Памет: До 16 GB DDR3L RAM (1,600 MHz)

  • Свързаност: 1 x HDMI®-изходен порт с Ultra HD поддръжка, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (включително 1 x Sleep-and-Charge), 1 x RGB, Bridge Media UHS-II с SD/SDHC слот1, жак за микрофон/слушалки, Kensington порт за заключване Комуникация: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Intel® WiDi технология, Bluetooth® 4.0, HD уеб камера с двойни микрофони

  • ОС: Windows 8.1

  • Звук: говорители Harman Kardon с технология за подобряване на звука DTS Sound™

  • Размери: 413x268 x 28,4/33,1 мм

  • Тегло: 2,9 кг

  • Toshiba Qosmio X70:

  • Графика: AMD Radeon™ R9 M265X с 4GB GDDR5 VRAM и технология AMD Enduro™

  • ОДУ: Blu-rayTM BD-RE (XL) drive

  • Цвят: Луксозно тъмно сребристо с матови червени елементи

  • Клавиатура: Без рамка, с червена подсветка

  • Toshiba Satellite P70:

  • Графика: AMD Radeon™ R9 M265X с 2GB или 4GB GDDR5 VRAM и технология AMD Enduro™

  • ОДУ: Blu-rayTM BD-RE (XL) drive или DVD Super-Multi drive

  • Цвят: светло златист

  • Клавиатура: Без рамка, с бяла подсветка

 реклама