Невероятна комбинация от билки подобрява храносмилането!  2

Броят на хората със стомашни проблеми се увеличава с всеки изминал ден
по статията работи: biznews.bg
Невероятна комбинация от билки подобрява храносмилането!
Снимка: Ревита

Броят на хората със стомашни проблеми се увеличава с всеки изминал ден. Причината за това е проста – много стрес в ежедневието, лоша диета и нередовно хранене, включително пропускане на сутрешната закуска и заместването й с големи количества кафе, и т.н.

Този режим нарушава здравословната чревна функция и води до стомашно-чревни смущения като подуване и тежест, метеоризъм, спазми, често повтарящи се периоди с констипация или диария...

Едни от най-масовите средства срещу нарушена стомашно-чревна функция са симетикон- и хидроталцит-съдържащите лекарства без рецепта, препаратите със съдържание на сена и ензимите. Тяхното действие обаче се ограничава до елиминиране на един-два проблема, а при продължителна употреба някои от тях имат и странични ефекти. Дори ензимите – най-безобидните от всички изброени до тук, не бива да се приемат за продължителен период от време, тъй като водят до покачване на теглото.

Гастритикс – топ природен продукт с топ ефикасно действие срещу широк спектър от храносмилателни смущения!

Гастритикс е източник на висококачествена комбинация от билкови екстракти, която доказано облекчава симптомите при различни нарушения в дейността на храносмилателната система, включително затруднено храносмилане и недостиг на храносмилателни ензими, раздразнена чревна лигавица, наличие на бактериални токсини, и др.

Гастритикс съдържа екстракти от семена на резенѐ, корен от диоскорея (див ям), корен от джинджифил, кора от елша, цвят от лайка и корен от медицинска ружа. Тази билкова смес успокоява лигавицата на стомаха и червата, неутрализира стомашните киселини, инхибира възпалителните процеси и регулира храносмилането.
1867567

В кои случаи се препоръчва приемът на Гастритикс? 

-Лошо храносмилане и недостиг на ензими. Гастритикс насърчава естественото производство на ензими в организма.

-Запек и подуване на корема, прекомерно образуване на газове в червата.

- Повишена секреция на стомашна киселина, язва на стомаха или дванадесетопръстника, хроничен или остър гастрит.

- Болест на Крон и язвен колит.

- Синдром на раздразненото дебело черво, характеризиращ се с епизоди на запек или диария, спешни позиви за изхождане, силни коремни болки и др.

-Гадене и позиви за повръщане при пътуване.

- Неврогенни симптоми на стомашно-чревен дискомфорт, предизвикани от нервно притеснение и стрес.

-Като профилактично средство срещу стомашни вируси.

Каква е схемата на прием? 

-При хронични проблеми: 2 капсули дневно заедно с храната в продължение на два-три месеца, след което се прави почивка от 1 месец.

- Само при необходимост: 2-3 капсули с храната – след преяждане, консумация на тежка храна и повече алкохол, и др.

Съставът на Гастритикс е изцяло вегетариански. Не съдържа продукти на генетична манипулация, изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая и други алергени!

Производител: Nature’s Way, USA – топ бранд, позициониран в индустрията на натурални продукти за здраве от около половин век насам. Вносител: Ревита ЕООД.; За повече информация, обадете се на тел.: 02/9530583.

Търсете Гастритикс в аптеките или онлайн ТУК 

 

 реклама