Над 2000 души се събраха за официалния старт на Samsung Galaxy  3

Рафи, Дивна, VenZy и Графа забавляваха повече от два часа най-запалените фенове на новия флагман на Samsung
по статията работи: Данаил Казаков
Над 2000 души се събраха за официалния старт на Samsung Galaxy

С грандиозен концерт на Рафи, Дивна, VenZy и Графа Samsung отбеляза световната премиера на новия флагман на Samsung – Galaxy S5, който вече е достъпен и на българския пазар. Вечерта беше незабравима и за петима щастливци сред публиката, които спечелиха по един чисто нов Galaxy S5. Телефоните бяха изтеглени в томбола между всички присъстващи на концерта.

Официалният старт на продажбите на Galaxy S5 и Gear Fit у нас беше даден точно в 11 часа и 11 минути в петък, 11 април. Над 150 бяха най-нетърпеливите фенове, които чакаха на синия килим пред Samsung Experience Store, за да си закупят телефона веднага след официалното му пускане в търговската мрежа.

Още две седмици ще останат и специално обособените зони в Samsung Experience Store, в които потребителите имат възможност да се докоснат до новия Galaxy S5, както и до интерактивните аксесоари Gear Fit и Gear 2 Neo, да се запознаят с техните възможности и лично да ги тестват. Консултанти на Samsung са на разположение на всички потребители, за да отговарят на въпроси и да демонстрират новите уникални характеристики, включително HDR камера, разпознаване на пръстов отпечатък и измерване на пулса.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е глобален лидер в областта на технологията, който създава нови възможности за хората навсякъде по света. Чрез непрекъснати иновации и открития ние променяме света на телевизорите, смартфоните, компютрите, принтерите, камерите, домакинските уреди, LTE системите, медицинската апаратура, полупроводниците и LED решенията. При нас работят 270 000 души в 79 държави, а продажбите на година достигат USD 187.8 милиарда. За да научите повече, моля, посетете www.samsung.com/bg.

 реклама