Мирослав Найденов с профил във Фейсбук

Профилът на д-р Найденов е личен, но на него ще бъде помествана информация, свързана с настоящите му служебни ангажименти на министър на земеделието и храните
по статията работи: Лиляна Бончева
Мирослав Найденов с профил във Фейсбук
Снимка: Econ.bg

Д-р Мирослав Найденов, министър на земеделието и храните, вече има създаден профил във Фейсбук. Профилът е личен, като съдържа богат снимков материал от последните години, в които заема поста на министър на земеделието и храните.

Профилът на д-р Найденов е личен, но на него ще бъде помествана информация, свързана с настоящите му служебни ангажименти на министър на земеделието и храните по отношение на структурите, които той администрира и контролира.

От секцията, в която д-р Найденов приветства с Добре дошли посетителите на страницата си във Фейсбук, има препратки към приложенията и статиите, свързани с най-значимите в професионален план ангажименти, свързани с Държавен фонд "Земеделие” – Разплащателна агенция, Стандарти за храни, Лоза и вино, Лов и гори, Рибни ресурси.

В профила ще има допитвания и анкети, които да подпомогнат д-р Мирослав Найденов при взимането на управленски решения по отношение на обществено значими теми и проблеми.На стената на Фейсбук профила има опция за писане на коментари, мнения, препоръки, с които д-р Мирослав Найденов би могъл да се съобрази и да има предвид при изпълнението на професионалните си ангажименти.

На страницата министърът ще помества и видеоматериали, както и свои интервюта.

Министърът ще помества постинги, свързани с теми от деня, както и с непосредствените ангажименти, които има. Той ще помества коментари и анонси за предстоящи събития с негово участие.

Фейсбук профилът на д-р Мирослав Найденов е на следния адрес: http://www.facebook.com/miroslavnaydenov

 реклама