Коледа идва през ноември с цели 70% отстъпка от VIVACOM

2 000 минути към всички мрежи и 10 000 MB мобилен интернет само за 29,99 лв. на месец за целия срок на договора
по статията работи: Мария Стоянова
Коледа идва през ноември с цели 70% отстъпка от VIVACOM
Снимка: vivacom

Тази година Коледните празници идват още през ноември с новото предложение от VIVACOM за 70% отстъпка на топ тарифния план на телекома - Net&Call XXL.

Уникалната оферта ще даде възможност на потребителите да комуникират на практика неограничено с включени 2000 минути към всички мрежи в България и неограничен мобилен интернет с 10 000 MB на максимална скорост в 3G мрежата с най-добро покритие. Новата цена на пакета ще бъде 29,99 лв. на месец, вместо досегашната - 99.99 лв.

Атрактивната отстъпката в размер на 70% от стандартна тарифа важи за целия срок при подписване на двугодишен договор. Предложението е в сила до 31.01.2015г.

Неслучайно VIVACOM създава новото си предложение в най-празничното време от годината. Българският телеком ще даде възможност на своите смартфон потребители да споделят емоциите и преживяванията си по-свободно от всякога, без да се налага да ограничават своята комуникация по Коледа. Независимо колко далеч са близките и приятелите им, те ще могат да ги зарадват с топли пожелания в празничните дни.

 

 

 реклама