Кои са 5 -те ключови техники на психологията в продажбите?

Тошко Савов дава отговор на всички въпроси на 29 април
по статията работи: biznews.bg
Кои са 5 -те ключови техники на психологията в продажбите?

Консултант с над 24 години опит в продажбите. Дипломиран НЛП специалист и Комуникационна психология. Бариста и Дегостатор за Кафе (Qualified Judge) Главен Трайнер на световен бранд Philips и Saeco както и в последните години Rainbow, Kärcher, при UnitedTraining.de е Проект мениджър и тренира за личностното развитие. В момента живее в Германия и практикува професията си из цялата страна. Обучил е лично над 7 000 човека и е направил над 400 Семинара и събития.

Консултант за семейства и двойки. Работи с хора, които имат паникатаки, фобии, депресии също така и с проблематични и хиперактивни деца.

В България иска да сподели знанията си с всички нас. Неговата цел е да докосне с идеите си, колкото може повече хора, за да станат те по-добрата версия на себе си. Това за него е истинският измерител на успеха.Дори трудностите в детството си,че е израстнал в дом за сираци не го е спряло да вярва в Доброто и Любовта и това го прави такъв,какъвто е,а именно Тошко Савов не престава да вярва в Доброто,и да го излъчва.
Заповядайте на 29.04. на целодневно бизнес обучение във Витоша Парк хотел.Ще имате възможността да почерпите знания от човек тръгнал от нулата и жънещ успехи в Германия,а именно готов да ги сподели и в България,допълват още от ПРофайл.

Трудностите изграждат човека, защо? Всеки посреден човек вижда в
трудностите и объркванията една стена, която сам е изградил. Упоритият,
тоест вярващия в себе си продалжава напред , защото следващата крачка е
учението.
Тайната на личното развите е думичката ,,все още" защото 
ако не знам нещо ще положа услуия и ресурси ,докато го мога или
знам.
Не е важно какво съм постигнал до сега, а какво мога да дам на вас!?
Бъди готов да погледнеш от друга гледна точка-една крачка може да
промени целият ти живот!!
Линк към Билетите на събитието: https://event.gg/5834/
 реклама