Качват фен в камиона начело на рокерското шествие

Volvo FH с 460 к.с. ще предвожда мотористите за откриването на Мото сезон 2014 в събота
по статията работи: Данаил Казаков
Качват фен в камиона начело на рокерското шествие

За първи път един истински мото фен има шанс да се качи в мощния камион, предвождащ рокерското шествие за откриването на Мото сезон 2014 година. Събитието ще се проведе в София на 29 март 2014 г. (събота), като колоната по традиция ще тръгне по маршрут от храм-паметник "Свети Александър Невски” към Бояна. Към чисто новата машина Volvo FH с 460 к.с. ще бъде прикачена платформа-сцена, на която в движение ще забият музикантите от бандата Krossfire. През 2014 г. шествието ще премине под надслов "Внимание и толерантност на пътя", а партньор на организаторите от мото клуб "Gentlemen MC" отново е Столчна община.

Всеки желаещ да застане начело на мото шествието, може да го направи, като се включи в специалната игра на Volvo Trucks във Facebook от днес - https://www.facebook.com/VolvoTrucksBulgaria.Участнците ще имат само броени дни да се регистрират и да отговорят правилно на въпроса "През коя година Volvo въвежда триочковия предпазен колан?", превърнал се в стандартно оборудване за всеки автомобил и спасил милиони човешки животи. Печелившият ще бъде изтеглен на томболен принцип на 28 март 2014 г. (петък) и ще има само няколко часа да потвърди участието си в незабравимото преживяване. Право да се включат в играта ще имат само лица навършили 18 години. Освен с почетното място до шофьора на Volvo FH той ще се сдобие с титлата Предводител на мотошествието.

"Надявам се, че възможността, която даваме на феновете да станат част от официалното откриване на Мото сезон 2014, ще остави на един от тях незабравим спомен за цял живот. А защо да не го превърнем и в хубава традиция, също като участието на Volvo FH в откриването на мото сезоните в България?", каза Петер Ериксон, директор на Volvo Group Trucks за България, Македония, Албания и Косово. "Освен за да придаде "тежест" на купона, нашият камион отново ще е начело на шествието като посланик на каузата за повече толерантност между малките и големите на пътя", допълни той.

Камионите Volvo застават начело на мото шествието за трета година. През 2011 и 2013 г. колоната се водеше от най-мощния триосен влекач в България със 700 к.с. - Volvo FH 16.

 

Volvo Trucks предлага цялостни транспортни решения за професионални и взискателни клиенти чрез своята пълна гама от средни до тежки товарни автомобили. Сервизното обслужване на клиентите е осигурено чрез глобална мрежа от 2 100 дилъри и сервизи в над 140 страни. Товарните автомобили от Volvo се сглобяват в 14 държави на различни континенти. През 2013 г. над 116 000 товарни автомобила Volvo бяха предадени на клиенти в целия свят. Volvo Trucks е част от Volvo Group, един от водещите световни производители на товарни автомобили, автобуси, строително оборудване и задвижващи системи за морско и промишлено приложение. Групата предлага решения за финансиране и сервизно обслужване. Работата на Volvo се базира на основните ценности на компанията: качество, безопасност и грижа за околната среда.

 реклама