Игри в пълния им блясък: Мониторът AOC AGON с 4K IPS панел и NVIDIA G-SYNC  3

AOC представя първия 4K модел от своята преиум серия геймърски монитори AGON
по статията работи: biznews.bg
Игри в пълния им блясък: Мониторът AOC AGON с 4K IPS панел и NVIDIA G-SYNC

Амстердам, 16-ти март 2017 г. – AOC представя първия 4K модел от своята преиум серия геймърски монитори AGON. AOC AGON AG271UG е с 27″ (68.6 см) 4K IPS панел, който кара най-новите игри да оживяват с много детайлна UHD графика и точни цветове. В допълнение, вграденият NVIDIA G-SYNC модул осигурява супер плавно и отзивчиво геймърско изживяване като минимизира накъсването, насичането и входното закъснение. Отличното представяне на дисплея се допълва от няколко премиум функции, проектирани да защитават здравето на геймърите: стойката AOC Ergo Dial Base предлага ергономична настройка и скала за височината, а технологията AOC Flicker-Free предотвратява появата на напрежение в очите по време на продължителни игрови сесии.

4K IPS дисплей за детайлна графика и точни цветове:
AOC AGON AG271UG

Плавни 4K изображения

Модерните видеокарти и игрови конзоли са способни да възпроизвеждат графика в 4K UHD резолюция (3840 × 2160 pixels) при плавните 60 кадъра в секунда. Разработчиците на игри оптимизират техните продукти, за да блестят в красива 4K картина с много детайли. С AGON AG271UG, AOC представя 16:9 дисплей, който максимално добре да представи усилията на визуалните творци. Със своя 27-инчов (68.6 см) 4K IPS панел, мониторът предлага впечатляваща плътност на пикселите, която позволява на игровите светове истински да блестят с богати детайли. За да ги накара да изглеждат дори по-добре, IPS технологията постига много точни цветове, които могат да бъдат наблюдаване от почти всякакъв ъгъл (до 178°). NVIDIA G-SYNC дава възможност на геймърите да се насладят на тази превъзходна графика в пълна степен, дори в забързаните сцени. G-SYNC модулът, вграден в AG271UG, синхронизира опресняването на дисплея с графичния процесор на съвместима видеокарта NVIDIA, за да елиминира накъсването и насичането на картината, както и входното закъснение. Резултатът е супер плавна 4K графика и отзивчив геймплей без дразнещо разсейване, което позволява на състезателите по електронни спортове да се представят още по-добре.

Алфонсо Клементе, продуктов мениджър в AOC Европа, каза: "Новият ни монитор AGON 4K предлага най-новата технология на панела на запалените геймъри, които искат най-добрата възможна картина в комбинация с доказаната технология G-SYNC на NVIDIA за безупречна синхронизация с видеокартата, дори при най-взискателните и интензивни графични сцени."

Премиум функции за геймърски комфорт

Както и по-рано обявените монитори от серията AGON, AG271UG идва с набор от функции, които увеличават комфорта на професионалните геймъри и подобряват техния тонус и представяне. За постигане на здравословна поза по време на игра, стойката AOC Ergo Dial предлага ергономична настройка, включваща накланяне, завъртане и регулиране на височината (със скала). За запазване на здравето и добрата форма на очите на геймърите се грижи AOC Flicker-Free, която минимизира трептенето, както и AOC Low Blue Light, която намалява потенциално опасните къси дължини на вълната на синята светлина. За постигане на конкурентно предимство в тъмните игрови сцени се грижи AOC Shadow Control, която повишава яркостта в тъмните области, без да засяга останалата част от екрана. Този комплект от комфортни функции се допълва от демонтираща се стойка за слушалки, позволяваща на геймърите удобно да оставят слушалките си на монитора между сесиите, както и удобна дръжка за пренасяне на монитора.

AOC AGON AG271UG ще бъде наличен през април 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 1599 лв. с ДДС.

AG271UG - спецификации

Модел

AG271UG

Дисплей

27″ (68.6 см) IPS при 60 Hz

Резолюция

3840 x 2160 пиксела

Технология на синхронизиране

G-SYNC

Входен сигнал

1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Специални функции

AOC Ergo Dial стойка (височина, накланяне, завъртане)
стерео високоговорители

4ms GtG време за реакция

Премиера в Европа

април 2017

Препоръчителна цена

1599 лв. с ДДС


За AOC:

AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласния сервиз, атрактивните дизайни, ергономичните и иновативни продукти, щадящи околната среда и конкурентите цени са причините, заради които все повече и повече крайни потребители, корпоративни мениджъри и дистрибутори се доверяват на AOC. AOC предлага дисплеи, които задоволят изискванията на всеки тип потребител, независимо за професионална, домашна или гейминг употреба. AOC е подразделение на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD дисплеи в света.

www.aoc-europe.com

 

 реклама