Започва 43-тото издание на "Стройко 2000"

Над 250 компании ще покажат новите достижения в областта на строителството
по статията работи: Мина Стойчева
Започва 43-тото издание на "Стройко 2000"

От утре (22 октомври) в Националния дворец на културата започва 43-тото издание на специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане "Стройко 2000".

Над 250 български и чужди фирми ще представят продукти и услуги, обхващащи целия спектър на строително-инвестиционния процес - от проучване, проектиране и инвестиране през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането до най-дребните детайли от интериора, екстериора и ландшафта. 

Акцент на изложението в контекста на предстоящия зимен сезон са енергоспестяващите технологии. Гостите ще могат да се запознаят с уникален продукт, произвеждан в България, който гарантира 50% намаление на разходите за отопление, както и електрически инфрачервени панели (радиатори) за отопление с нагревател от карбон, подходящи за дома и офиса. Ще бъдат показани още топлоизолации, дограми и голямо разнообразие от отоплителни и климатични инсталации. 

За пръв път на СТРОЙКО 2000 като изложител ще бъде и Българския институт по стандартизация - националният орган за стандартизация в Република България, който организира, координира и ръководи дейността по националната стандартизация съгласно международните и европейските правила и принципи за работа по стандартизация. 

Стройко 2000 ще бъде отворено за посетителите на НДК всеки ден до 28 октомври (вторник) от 10.00 до 19.00 часа, а входът е свободен.

 реклама