Забавлявайте се с новите късметчета на Скафето  2

по статията работи: biznews.bg
Забавлявайте се с новите късметчета на Скафето

Всички обичаме да се забавляваме със закачките, пожеланията и мъдростите от късметчетата, които получаваме с кафето си. Благодарение на патентования български продукт Скафето, от скоро това уникално за нашата страна развлечение доби нова, още по-свежа форма.

1776425

 

Скафето комбинира висококачествена захар и късметче в една обща опаковка. В едната половина е захарта, а в другата ще откриваме късметчетата. Те са обновени и различни от тези, които сме свикнали да четем до сега, и включват много разнообразни шеги, закачки и сентенции, както и добавени картинки.

 

1776363

 

На гърба на новите късметчета могат да се поставят рекламни съобщения, като популярността на късметите и склонността на хората да ги запазват и споделят с приятели спомага за ефективността на рекламата. Концепцията спомага и за таргетиране на потребителите по пол - опаковките на Скафето биват червени за дамите, сини за господата, и кафяви за балансирани послания, подходящи за всички.

 

1776411

Около 1 милион броя от новите късметчета се разпространяват всеки месец. Скафето може да се види във всички заведения, където се предлагат кафетата на Lavazza, както и в много други заведения из цялата страна. По договаряне с рекламодателите може да се преговаря и за допълнително присъствие във всяко едно нселено място в страната.

 

1776364

Късметчетата на Скафето бързо се превръщат в хит сред потребителите, като много често хората ги споделят с приятели, било то на живо или чрез социалните мрежи. Във Фейсбук Скафето бързо набира популярност, като само няколко месеца след създаването й, страницата вече е харесвана повече от 150,000 пъти, а седмично постовете се виждат от стотици хиляди потребители. За повече информация: тел: 02/807 68 00

 

 

 

 реклама