ДЗП: Данон за пиене се завръща с нова концепция и предизвикателство към лятото и младежите

С новото си наименование ДЗП марката предизвиква всички тийнейджъри и младежи да се забавляват постоянно, като в същото време консумират повече млечни продукти
по статията работи: Лиляна Бончева
ДЗП: Данон за пиене се завръща с нова концепция и предизвикателство към лятото и младежите

Любимият на младежите "Данон за пиене" се завръща с нова концепция, нови летни вкусове и кауза. С новото си наименование ДЗП марката предизвиква всички тийнейджъри и младежи да се забавляват постоянно, като в същото време консумират повече млечни продукти.

"Мисията на "Данон" по целия свят е да осигурява здраве чрез своите продукти и вярваме, че именно ДЗП ще бъде алтернативата, която да накара подрастващите българи да изберат киселото мляко като едновременно вкусна и добра храна”, казва Илина Атанасова, бранд мениджър в Данон България. "От самото начало разработваме ДЗП заедно с деца и млади хора. Целта ни беше за създадем заедно с тях продукт, който да следва и представя вижданията и стила на младото поколение”, допълва тя.

Трите летни коктейла на ДЗП – Ванила Бийч, Куба Либре и Пиня Колада, са най-интересните вкусове, с които марката предизвиква тийнейджърите. Напитките идват в чисто нова тетра-пак опаковка. Преди няколко години именно "Данон за пиене” за пръв път у нас въведе тетра-опаковките в сегмента на киселомлечните продукти за пиене. 

ДЗП има и свои талисмани анимирани герои – тримата добри приятели прасето Гошо, порът Поресли и пандата Пандьо. Вече от няколко седмици младите хора се забавляват с техните приключения в интернет, ставайки свидетели на забавните им онлайн разговори. В рамките на няколко дни над 4000 се опитаха да познаят какво стои зад абревиатурата "ДЗП”, като най-смелите и интересни предложения все още могат да бъдат видени на Facebook-страницата на млечната напитка – www.facebook.com/dzp.bg

Продуктовата гама на ДЗП включва четири вкуса за пиене в кофички от по 330 мл - ягода, малина, праскова и новият вкус череша, семейна тетрапак опаковка от 1 л. ягода и два вкуса в тетрапак опаковки от по 500 мл - ягода и диня. Новите три летни вкуса - Ванила Бийч, Куба Либре и Пиня Колада - са в тетрапак опаковки от по 330 мл.

 

 реклама